Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co może być powodem nie działającego obrotomierza i prędkościomierza?? komputer itd działa.??Rozkręcałem zegary i patrzyłem wszystko niby ok kosteczki itd..

A drugim problemem jest bicie w kołach oponki mam nowe alum.17 .Koła wyważone. Wiec co może być powodem? dzięki za wszelka pomoc :) Pozdr.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cześć! Miałem to samo po kupieniu aluminiowych felg, do Audi i Bmw.Wyważałem po dwa razy i nic.Każde koło aluminiowe musi mieć takie plastykowe podkładki.Mi w obu przypadkach pomogło.Pozdrawiam :cool2:
Opublikowano
moze to byc to co napisał kazimierz ciuba ale spotkalem sie z takim przypadkiem pare dni temu i nie wiem o co chodzi ja mam e 34 17 i jezdze na nich normalnie od ponad roku i nie mam zadnego nawet malego bicia a zalozylismy je na chwile do brata e36 i normalnie jezdzic sie nie dalo takie bicie jakby zaraz mial sie samochod rozpasc
Opublikowano
bo piatki maja wieksza srednice otworu centrujacego niz trojki, ot co. kola nie byly wycentrowane na piascie tylko lataly luzno (trzymaly sie na srubach jedynie).