Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam . te skrzypienie zdiagnozowali mi jako trzeszczaca poduszka na moscie .za 1 sztuke zycza sobie 50 zl i 200 za wymiane i przy okazji powiedzieli zeby wymienic 4 za jednym razem po to duzo roboty a za pol rok moze mi nastepna zaczac skrzypiec.myslicie ze ta cena jest ok?i ze 4 warto wymienic?
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No jak 200zł za wymiane to pewnie, że się opłaca bo jak za pół roku wymienisz kolejną nawet 1 to zapłacisz kolejne 200zł to za te cene teraz dokupisz te 3 i wymienisz komplet.
Opublikowano
Ja to rozumiem że 4x50zł + 200 wymiana więc i tak 1 czy 4szt jedna cena to bym wszystkie wymienił , nowa będzie sztywniejsza i nie będzie dobrze , to tak jak wymienić 1 amortyzator,sprężynę i zaraz ta druga padnie
Opublikowano
nie chciałem zakładać nowego tematu więc spytam tutaj. Ile mechanicy śrenio wołają za wymianę amortyzatora/kompletu(przód) w E39 ? Dużo z tym roboty dla sprawnego mechanika ?