Skocz do zawartości

Gdzie w Wlkp. można przeprogramować soft po wym. manet z BC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam pytanie jak w temacie czyli szukam warsztatu gdzie przeprogramują mi soft po wymianie manetek ze zwykłej na tą z BC abym miał wyświetlane spalanie, temp itd. ( oczywiście nie chodzi mi o serwis to traktuję jako ostateczność)?
Opublikowano

witam zrobi ci to P.Piotr w BMW Mikołajczak w Poznaniu na ul. Strzeszyńskiej (podolany) nie jest to ASO wiec cenny w miare normalne

http://szczegoly.pkt.pl/mikolajczak_zbigniew_naprawa_bmw_autoryzowana_sprzedaz_czesci_do_bmw_2a47977d63ec095f0698dd3d791b1707.html

było E-36 1,8 E-36 compakt 1,8d E-46 320dTa,jest E-46 330dt

http://www.bmwteam.pl

Opublikowano
Witam pytanie jak w temacie czyli szukam warsztatu gdzie przeprogramują mi soft po wymianie manetek ze zwykłej na tą z BC abym miał wyświetlane spalanie, temp itd. ( oczywiście nie chodzi mi o serwis to traktuję jako ostateczność)?

Ktory rok auta ?

Xdrive

Koder

Opublikowano
a czy mogę zrobić to sam jeśli mam kompa, interfejs i INPA ? szukam takiego rozwiązania. Wie ktoś jak to zakodować. Jeśli mi się uda pomogę i koledze :-)

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20

Opublikowano
a czy mogę zrobić to sam jeśli mam kompa, interfejs i INPA ? szukam takiego rozwiązania. Wie ktoś jak to zakodować. Jeśli mi się uda pomogę i koledze :-)

Jesli zmusisz interfejs do wspolpracy z Progmannem easyDIS'a to jaknajbardziej

Xdrive

Koder

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wszystko już działa jak należy :D a nawet więcej ( ryglowanie drzwi po ruszeniu, światła zapalające się po uruchomieniu i kilka jeszcze miłych rzeczy) a to wszystko dzięki koledze E 46 dla którego wielkie :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :clap: :clap: :clap: .Polecam , ogromna wiedza , wielka chęć pomocy !!!!!!! Jeszcze raz wielkie dzięki !!!