Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
powiedzcie mi czy cena jest ok czy za duza czy za mala ... i na co przedewszystkim zwrocic uwage pry ogladaniu go jakie pytana zadac zeby udowdnic mu ze wiem cos o tym aucie
Opublikowano
hm... ze zdjeć widać że auto jest w niezłym stanie, może nie powala na kolana, wyglada dość skromnie, zastanawia mnie jedynie dlaczego zdrrzaki sa w kolorze a progi już nie? ta szczelina między maska a prawym błotnikiem troche nierówna no ale to może tylko dlatego że błotnik był zmieniany, "ja też zmieniałem bo w e36 to już chyba standard że ta strona leci" No i te żółte lampy takie nieładne ale to kwestia gustu Myśle cena nie jest wygórowana bo auto ogólnie sprawia wrażenie bezwypadkowego, niektórzy powiedza żebyś szukał przynajmniej 320 i najlepiej w M-pakiecie, no ale nie za taka kase.
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano
wygląda na zadbaną, to autko ma już 16 lat i jak na ten wiek jest (przynajmniej ze zdjęć) w super stanie. Zastanów się czy gołe wyposażenie Ci odpowiada (dla mnie szczerze to nie robi różnicy). Najlepiej się przejechać, sprawdzić czy nie dochodzą stuki podczas jazdy, także przyspieszania i hamowania silnikiem.
Opublikowano
Tak powiem wam szczerze ,że ocenianie ze zdjęć to na tyle się zdaje, że szkoda mówić. Już widziałem parę samochodów, które na zdjęciach wyglądały naprawdę dobrze a w rzeczywistości to były szroty. Tak więc na takie ocenianie to mi się śmiać chce. Pojedź obejrzyj i jak wtedy nasuną ci się jakieś pytania wal na forum.
Opublikowano
Tak powiem wam szczerze ,że ocenianie ze zdjęć to na tyle się zdaje, że szkoda mówić. Już widziałem parę samochodów, które na zdjęciach wyglądały naprawdę dobrze a w rzeczywistości to były szroty. Tak więc na takie ocenianie to mi się śmiać chce. Pojedź obejrzyj i jak wtedy nasuną ci się jakieś pytania wal na forum.

święte słowa...dlatego jeśli masz więcej niż 200km do tej Buni to też sobie warto darować. Ja tak kiedyś zwiedziłem pół Polski w poszukiwaniu swojego wozu...szkoda zdrowia i nerwów, zawsze jest coś do zrobienia przy aucie, ale kurna czasami to szroty, tyle że dobrze wyglądające. Na miejscu można też zawsze coś znaleźć, nawet lepiej przepłacić te 500zł