Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki :arrow: marek1132 ..

Sie trafil jakis znawca na forum ktory sie chwali i wozi bo mu rodzice sie na samochod dolozyli albo co lepsza wogole kupili :twisted: ..

Mnie to nie rusza ze jakis tam znawca ktory ma tylko taki nick sie wymadrza..

Mam tyle kasy i nikt mi nie dolozy i nie chce aby dokladal..Samodzielnym trzeba byc i niezaleznym od innych.. Za tyle sobie mam zamiar kupic jak martek1132 powiedzial 520stke..bo w sumie jest ich duzo za taka kwote i mysle ze cos milego znajde..

Pozdro

Opublikowano
Witam, za 5000zł na pewno kupisz E34 520 bądź 525 ale nie ma co oczekiwać że będzie jak nowy. Można trafic na egzemplarz do jazdy al i tak itak bedziesz musiał dołożyc pare groszy bo nie jest to nowy samochód. A koledzy niech nie piszą o E34 525tds co mają po 200000km przebiegu, niemiec kupuje diesla żeby w niedziele do kościoła jeździc czy żeby robić duze przebiegi w miare bezawaryjnie?? To jest tak naprawde śmieszne że nie potraficie doradzić koledze i mu wyjaśnić że będzie musiał się liczyc z wydatkami ale może jeszcze pojeździ 3-4 lata( nie mówię o wszystkich). A ciekawe jest to że jak jedzie się do serwisu BMW w PL i się pyta o ostatni przegląd w ASO to podają przebieg także i date i co było robione i to za darmo, wiem bo sam tak robiłem. Mój w 2004r miał 20o tys przebiegu a teraz ma 178000, jak to możliwe??? Zastanówcie sie zanim napiszecie. A koledze życze udanego zakupu;) i pozdrawiam
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano
Jakbys do tych 5000zł dołożył jeszcze ze 700zł to byśmy o mojej pomysleli bo zalezy mi na szybkiej sprzedaży a moje auto to nie jest trup
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
No niestety moge jak narazie przeznaczyc tylko 5 tys.

No tak jestem tego świadom ze kupując bmw 520 za 5 tys to moze byc cos nie tak..Ale nie musi:) wszystko sie okaze w tłoczeniu:)

To fakt.Ja za swoje 520i 1991 dalem 5400..i to i tak byla swietna okazja bo klient mial go 2 mce i wyjezdzal na misje wojskowa a autko przyjechalo wczesniej z Helmutowa.Raz mi tylko padl silnik w dmuchawie,ale to sie zdarza.z motorem nic kompletnie sie nie dzieje a mala rdze to mam od pistoletu dystrybutora przy wlewie-lekkie zadrapanie.Mysle ze moze sprobuj sie rozejrzec sie na http://www.autoscout24.de jak masz kogos kto szprecha lub sam cos powiesz to mozesz cos znalezc i tylko wsiadac w busa i jechac po niunke.zreszta napewno po angielsku sie ze szwabkami dogadasz;] Czasem mozna cos taniego dorwac choc nie zawsze moze byc okazja-jak masz jakies zastrzezenia lepiej zrezygnowac niz potem wloczyc sie po mechanikach.a instrukcje odnoscie brieffow i innych pierdolek papierkowych itp mozesz znalezc na niejednym forum na necie.

pozdro