Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam takie. Sa glosniejsze od oryginalu. Wg mnie za glosne. Super efekt jak dam komus poprowadzic moje 850, a ja jade z tylu. Przy kick-downie idzie dostac gesiej skorki na dzwiek jaki wydaje to auto. 850 na zwyklych tlumikach nawet przy pelnym gazie odjezdza bezszelestnie, co tez jest piekne. Ten dzwiek przy kick-downie to chyba jedyny plus. Sa za duze i za bardzo wystaja spod zderzaka, ale to raczej kwestia gustu. Zapraszam na przejazdzke do mnie, moze zrobimy interes bo ja chce zrobic auto na oryginal, a do tego brakuje mi ori felg i tlumikow. Sa w stanie przeidealnym, maja przejechane okolo 32 tys km i moge dac gwarancje rozruchowa na rok czasu.

Przy okazji orientowal sie ktos ile kosztuja oryginaly w ASO?

Opublikowano

ja juz też nie mam oryginałów bo mam inne końcówki ,

też nie podobają mi się koncówki tego remusa ,ale z tego co szukam to nie widziałem ani supersprinta,ani sebringa do 850 ,raz na allegro gosć miał ale na jedną strone na pewno widziałeś,....czyli nic :P

mamuusiu,czemu ten Pan klęka ???

.......bo to synku jedzie ósemka !!!!

Opublikowano
...Przy okazji orientowal sie ktos ile kosztuja oryginaly w ASO?

Do 850ci:

- lewy 2447,99 zł

- prawy 2447,99 zł

(na początku 2008 chyba były po 2153,04zł każdy)

(Do 850csi:- lewy 3401.97 zł,- prawy 3401.97 zł)

pozdr.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
.........prze kozak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mi się spodobał !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
strasznie mnie kusi żeby go kupic ,tylko obawiam czy nie będzie za głosny ???

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
fakt ,ładnie ,jednak na wiosnę chyba taki u mnie zagosci :D

• 6 lat później...
Opublikowano

Witam.

Odgrzewam temat bo powyzsze linki nie dzialaja.

Szukam Sportowego wydechu (musi ladnie brzmiec) do bmw 850i coupe m70 1990r

potrzebuje wszystko od katalizatora do konca.

mozecie cos polecic? Sklep? Aukcje? ....?

• 1 rok później...
Opublikowano
Czasy się zmieniły i dostępność wydechów do e31 też na plus, obecnie będę montował u siebie wydech z Mgmotorsport , robią na zamówienie , cena samych końcowych ok. 3tyś. myślę że cały kpl. ok. 5-7tyś. Polecam ich naprawdę robią piękna robotę :D