Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Lepiej zainwestuj w sprawdzoną markę i kup np.takie felgi,klasyka:

http://www.allegro.pl/item423092525_felgi_borbet_a_17_10j_i_8_5j_5x120.html

te pasuja ale tylko do starych modeli BMW np.e24 e28

co za bzdury piszesz :duh: ,nie tylko do e24,e28,ten typ Borbeta wszedł do produkcji w latach 90 tych,jest to najbardziej rozpoznawalny i udany model,pasuje jak ulał do e34.Mam nawet katalog Borbeta,do tej pory te felgi są w produkcji,a na zdjęciu pokazowym są założone na e39.

a co mnie to obchodzi mogli montowac nawet do E60 w kazdym razie te felgi wygladaja na bardzo stare(do starego modelu) :duh:

Opublikowano

SILVER86 - a jak wygląda twoje auto? jaki ma lakier? ma chromowane ramki wokół szyb czy czarne? Bo to ważne w tym przypadku.

Widzę,że bardziej przykładasz wagę do tego aby felga była cała chromowana niż do jej kształtu,bo ta pierwsza którą sobie upatrzyłeś bardzo się różni sie od tej drugiej.

A może podjedź do takiego sklepu gdzie na komputerze możesz zobaczyć animację danej felgi na Twoim modelu auta, w tym kolorze jaki masz i to podczas jazdy. Wtedy jak sobie jakieś upatrzysz to poszukasz na allegro aby było taniej.

A tak poza tym to nie lepiej zostawić sobie chromowany rant (jeśli już) i kupić jakieś 5 ramienne zgrabne?

Takie całe świecące to mi pasują do jakiegoś Hammera albo innego kosmicznego wózka z ostatnich lat produkcji. BMW to ładna,klasyczna limuzyna jak zadbana,zgrabna 40 latka z klasą :wink: ... pomyśl co by było gdyby taka elegancka pani założyła świecące srebrne kozaki,długie za kolana na wysokich szpilkach :roll2: :naughty:

Opublikowano
[...]zadbana,zgrabna 40 latka z klasą :wink: ... pomyśl co by było gdyby taka elegancka pani założyła świecące srebrne kozaki,długie za kolana na wysokich szpilkach :roll2: :naughty:

No jak to co? To by niezła jazda była z taką Panią :norty:... A wtedy nie zwraca się uwagi na takie szczegóły jak "srebrne kozaki" :mrgreen:.

A na serio to mi takie "chromy" nijak nie pasują ani do E34, ani do E39...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
poszu7kaj felg ac shnitzera to firma ktora zajmuje sie tuningiem tylko marki bmw noo ale ceny tez sa niezle i jak cos to od razu ubezpieczaj bo szybko mozesz samochod na kolkach zobaczyc... a tak wogole to wpisz w google kreator felg i przymierz do swojego medelu moze ci sie cos spodoba...
Opublikowano

silver86 , wroc do pierwszej strony i zobacz jakie ma w avatarze felgi tomekpez ( jego post jest na samym dole ) . pomysl o takich 17" bo to oryginal i godny klasyczny wzor do e34/e39 ktory zawsze jest podziwiany przez innych jak jest nowy,czysty,wypolerowany :cool2:

cena takich na allegro to okolo 1500-2000zl

Opublikowano

Też kupiłem dwa tygodnie temu fele 17" do mojej E34 :dance:

Myślałem nad nówkami "chińskimi z allegro" w bardzo atrakcyjnych cenach, udające wyglądem oryginalne felgi z beemek. Do momentu jak zasięgnęłem opinii różnych ludzi i okazało się, że takie felgi to będę prostował przed każdym sezonem!

Zdecydowałem się (wykminiłem) felgi BBS RS 17" o szerokości 8,0 za 1 tyś (w komplecie opony na dokatowanie w bieżącym sezonie). Obecnie jestem w trakcie ich regeneracji. Polecam tego typu felgi! Wyglądają kultowo (po spolerowaniu rantu) i na bank dłużej pojeździsz niż na niemarkowych. Koszt łącznie z odnowieniem to około 1,5 tyś za komplet. Fotki masz tu:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=71897&highlight=bbs+polerowanie

PS w "wuja" się nie daj zrobić! Felgi od E39/ E38 nie pasują do BMW E34 bo mają otwór centrujący 74 mm zamiast 72,6 mm. Co może skończyć się tragicznie (jak koło wpadnie w wibracje przy dużej prędkości).

Opublikowano
Też kupiłem dwa tygodnie temu fele 17" do mojej E34 :dance:

Myślałem nad nówkami "chińskimi z allegro" w bardzo atrakcyjnych cenach, udające wyglądem oryginalne felgi z beemek. Do momentu jak zasięgnęłem opinii różnych ludzi i okazało się, że takie felgi to będę prostował przed każdym sezonem!

Zdecydowałem się (wykminiłem) felgi BBS RS 17" o szerokości 8,0 za 1 tyś (w komplecie opony na dokatowanie w bieżącym sezonie). Obecnie jestem w trakcie ich regeneracji. Polecam tego typu felgi! Wyglądają kultowo (po spolerowaniu rantu) i na bank dłużej pojeździsz niż na niemarkowych. Koszt łącznie z odnowieniem to około 1,5 tyś za komplet. Fotki masz tu:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=71897&highlight=bbs+polerowanie

PS w "wuja" się nie daj zrobić! Felgi od E39/ E38 nie pasują do BMW E34 bo mają otwór centrujący 74 mm zamiast 72,6 mm. Co może skończyć się tragicznie (jak koło wpadnie w wibracje przy dużej prędkości).

i dlatego uzywa ie takiego czegos co nazywa sie pierscienie centrujace :mrgreen:

Opublikowano

pierscienie mozna kupic nowe juz za 40zl/kpl

aliusz , te felgi z linku to nie BBS RS a RC , mam takie same z tym ze 9x17. a ty kupiles RS ? wklej foteczki :8)

Opublikowano

Twoje felgi po regeneracji wyglądają faktycznie super :D - ale do swojego auta bym ich nie włożył, nie w moim stylu trochę :)

pozdrawiam

http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano
Nie moje to też RC, ale jełop ze mnie cały czas myślałem, że to RS :doh: Nic, ważne, że jak z nimi skończe (może jeszcze przed zimą) to będą piękne!