Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich serdecznie i mam pytanie....poniewaz bede wymienial kilka czesci u siebie w autku....323 coupe z 99r....i wlasnie z tym zwiazane bedzie pytanie.....a mianowicie chce wlozyc skrzynie biegow , wal napedowy, dyferencjal od 325 soupe z 2003r.....czy bedzie z tym jakis problem czy wszystko powinno dzialac (na zasadzie plug & play ;) ).....z gory dziekuje za informacje.....pozdrawiam....
Opublikowano
kurcze....naprawde nikt nic nie wie...:/...na "chlopski rozum" obydwa silniczki 2.5 takze chyba powinno byc ok....ale nie jestem wrozka i dlatego wole potwierdzic wszystko tutaj na forum u ludzi ktorzy znaja sie na rzeczy...nie chcialbym wtopy finansowej....
Opublikowano
Forum to nie czat, wszyscy nie siedzą i nie czekaja na twoje pytanie. Troche dziwne, nie wiesz z czym masz doczynienia a chcesz się zabrać za robotę. No na chłopski rozum to i od poloneza ci włoże skrzynie do twojego BMW i będzie jeździć. Lepiej poczytaj, poszukaj informacji, dowiedz się konkretnie co i jak a potem się zabierz do wymiany.
Opublikowano
Czlowieku wyluzuj....jezeli ktos nie wie badz tez nie chce odpowiadac na pytanie to niech tego nie robi....do znawcow bmw nie naleze a silnik 2.5 to po prostu 2.5 i nie wiem czy sa jakies roznice odnosnie skrzyni biegow badz walu napedowego- stad moje pytanie...a jezeli jestes specem od przekladania skrzyni od poloneza to juz Twoja sprawa...
Opublikowano
Forum to nie czat, wszyscy nie siedzą i nie czekaja na twoje pytanie. Troche dziwne, nie wiesz z czym masz doczynienia a chcesz się zabrać za robotę. No na chłopski rozum to i od poloneza ci włoże skrzynie do twojego BMW i będzie jeździć. Lepiej poczytaj, poszukaj informacji, dowiedz się konkretnie co i jak a potem się zabierz do wymiany.
od poloneza to morzesz sobie włorzyć do bagarznika
orzełe34
Opublikowano
Widząc, że nie zrozumiałeś podtekstu mojej wypowiedzi (może zbyt skomplikowana jak co po niektórym chociaż pawelkrk23 chyba zrozumiał bo się trochę zirytował, sory), mogę tylko ci odpowiedzieć że do bagażnika też wsadzę.
Opublikowano
Jaka znowu irytacja.....!!!!!!!!zalozylem temat po to zeby cos sie dowiedziec, uzyskac jakies informacje....a nie klucic z byle powodu - poniewaz nie do tego sluzy forum....!!!!
Opublikowano

cyt: orzeł34

od poloneza to morzesz sobie włorzyć do bagarznika

woooow.... pofiem wam szczeże, rze znajomość jenzyka polskiego u nie kturyh jest super. Postrawiam fszyskich ktuży łuciekali s lekcji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a tak poważnie to plug & play to nie będzie. Szczegółów szukaj:)

http://www.motostat.pl/user_images/63835/icon4.png

Nawet najdalsza droga zaczyna się od pierwszego kroku...

Opublikowano

ojj ... mod powinien wam pokazac...

co do skrzyni, to wystarczy sprawdzic w ogolnodostepnym katalogu elektronicznym czesci BMW, np na realoem, lub na bmwfanatics (bardziej polecam). Pozdr!

Xdrive

Koder

Opublikowano
dzieki wielkie.....biore sie za sprawdzenia....ale z tego wynika ze ewentualny problem moze byc tylko ze skrzynia...???wal i dyferencjal raczej powinien byc ok...???