Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuje pomocy,pekła mi linka od otwierania maski w E-39 525 TDS,ta co jest przy zamkach z przodu,wie może ktoś jak ją otworzyć.Rozebrałem grill i odblokowałem tylko zamek od strony pasażera,ale drugiego nie mogę,od dołu nie ma szans żeby sie dostać.Wielka prośba o pomoc!!!!!
Opublikowano

Hej.

Miałem kiedyś podobnie - tyle, że zamek był zacięty - przez nerkę dało się włożyć drut i po dłuższych wojażach z zamkiem dało się go odblokować. Drut taki z 5 mm srednicy - inne mi się wyginały. Baw się tym ostrożnie, bo przy okazji zaczepy nerki pokruszyłem.

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano
Walczę dalej i nadal nie mogę :mad2: (już pojawiła się idea odpalenia diaksa i heja po masce :( ),chyba poszukam u kogoś takiej BMW i niech otworzy mi maskę i zobaczę jak to wygląda od środka,chyba że ktoś ma zdjęcia to byłbym wdzięczny.
Opublikowano
Sprawdzilem u siebie jak można by to otworzyć da się jak masz wyjęte nerki potrzebny gruby drut wygięty w haczyk i dziubnąć w zamek gdzie zaczepiona jest linka.(lub była ta zerwana)