Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie szukałem ale nie znalazłem.

Rozchodzi sie o to iż mam zamiar kupic E39 528 rok 97 i jest tam automacik z tiptonikiem chyba tak to sie nazywa :roll: przebieg jest 190000 pytanie brzmi czy zmienic olej w skrzynce po zakupie czy tam jest tzw. LongLife i sie tam nie zaglada?? i prosze was na co sie uczulic przy zakupie takiego autka dodam rownież ze załozony niedawno zakladany byl tam gaz za jakies 3500 tys. zł autko generalnie cyka prawidłowo jazda piekna sprawa plynna zmina biegów

Prosze o rade

pozdraiwam

Opublikowano
Panowie szukałem ale nie znalazłem.

Rozchodzi sie o to iż mam zamiar kupic E39 528 rok 97 i jest tam automacik z tiptonikiem chyba tak to sie nazywa :roll: przebieg jest 190000 pytanie brzmi czy zmienic olej w skrzynce po zakupie czy tam jest tzw. LongLife i sie tam nie zaglada?? i prosze was na co sie uczulic przy zakupie takiego autka dodam rownież ze załozony niedawno zakladany byl tam gaz za jakies 3500 tys. zł autko generalnie cyka prawidłowo jazda piekna sprawa plynna zmina biegów

Prosze o rade

pozdraiwam

O automacie i wymianie oleju byl temat ostro walkowany niedawno, BARDZO NIEDAWNO. Nie len sie tylko poszukaj.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
nie ważne czy zwykły automat czy steptronik (tiptronik nie było!) W każdym razie wymiana przedłuży jej prawdłowa pracę. Oleje się wymienia oczywiście z filtrem włącznie. Ale jak już inni wyżej pisali było o tym dosłownie jak w " Pan Tadeusz"-u. Lektura na cały wieczór. Wpisz w :search: automat i czytaj.