Skocz do zawartości

Amortyzatory przód wymiana - doradzcie czy dobry wybór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wieć niestety muszę zmienić przednie amortyzatory w moim autku po prostu prawy ma wyciek i gwałtownie spadła siła tłumienia , wybór padł na Bilstein B4 czy to dobry wybór ?? cena na allegro ok 400 zł z odbojami czy mam szukać dalej czy one są ok ??

Jeszcze jedno czy były rożne wersje czy tylko jedna ??

autko E36 318 TDS 97-98 rok

pozdrawiam

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

Powiem Ci tak. Bilstein, Bilstein i jeszcze raz Bilstein. To jest naprawde bardzo dobra marka. Pracuje w branży motoryzacyjnej i jak dotąd a pracuje dwa lata spotkałem sie tylko z jedną reklamacją tej marki i to z winy klienta który postanowił wymienić jeden amor :D :D :D :duh: Więc nie zastanawiaj sie nad tym czy to dobry wybór bo napewno bedziesz zadowolony.

PS dla Twojego rocznika to bodajże są VNE-4419 i VNE-4420

Opublikowano
Potwierdzam! Skoro firma BMW doszła do wniosku że warto je montować na pierwszy wsad to niech tak zostanie. Ja kupiłem swoją Betty z zamontowanymi Kayabami niby jeszcze na gwarancji były przejechały może jakieś 20 tys i poddały sie polskim drogom. Postanowiłem sobie tyłka nie zawracać i wstawiłem Bilsteina i jestem bardzo zadowolony!
Opublikowano
Jak sami widzicie Bilstein to uznana marka tak samo jak Textar w przypadku klocków i tarcz. Jakbyście mieli jakieś problemy co do kupna czy coś zapraszam do siebie napewno coś utargujemy,
Opublikowano
Tez mam z przodu bilstein troche mnie kosztowały ale naprawde jestem zadowolony! Cicho w aucie, dziur nie słyszę i co najważniejsze dobre trzymanie na zakrętach... Polecam bilsteina:D