Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie i Panie rece mi już opadają szukam pomocy!!!! gdzyż 2 razy byłem juz w serwisie i nie widze skutków ich prac. Z mojego silnika wycieka olej zdokładnie z lewej tylnej cześci silnika( na górze), olej objawia sie na rogu i leci na kolektor gdzie sie wypala pomózcie mi nigdzie nie umiem znalezc zdjęcia tylnej cześci silnika. W serwisie najpierw nic nie widzieli, potym jak sam oglądnełe silnik i znalazłem wyciek wróciłem i nazałem im wiec wramach rekompensaty wkoncu wymienili uszczelkę pod miska zaworów ale dalej nic. Mieszkam w Holandii może to brak profesjonalizmu tych ludzi bo juz sam niewiem.dziekuje za pomoc!!!
Opublikowano
zrobienie zdjecia nie jest możliwe jest to z tyłu silnika z lewej strony. lewa strona silnika ma 4 lub 5 blaszek i to jes na tej wysokości tylko z tyłu zaraz przy rogu. nieznam sie zabardzo na tym silniku lecz ten proble mnie przerasta. niewiem równiez jak wsadzic zdjęcie do postu jestem na forum 3 raz choć kocham bmw od lat, dziekuje za wszelką pomoc
Opublikowano
mam wyciek dokładnie z tego samego miejsca ale muszę się zebrać w sobie żeby to zrobić bo na razie jest tam wilgotno więc się nie spieszę,jak zacznie się lać wymienię uszczelkę.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
bmw e45 ze stycznia 2005 roku auto od początku jest serwisowane i naprawde dbam onie uszczelka była wymieniana w poniedziałek w serwisie.
Opublikowano

No to zamów tą zaślepkę i zleć wymianę.

Swoją drogą, BMW z 2005 roku serwisowane i wyciek w silniku? Volkszroty z końca lat 90 serwisowane są hermetycznie suche :lol:

Opublikowano
droga czy nie droga nie chodzi o cene samochodu tylko ooddanie idei, dla twojej wiadomości mam jeszcze compakta z 94 roku którego nigdy w zyciu nie sprzedam robie przy niem wszystko od wymiany mostu po grzebanie w silniku to moja miłosc!!!!!!! Lecz w tym aucie poprostu boję sie grzebac!
Opublikowano
kolego musisz byćnaprawde ograniczony intelektualnie, lecz mi to nie przeszkadza, zadrosc boli, wyznacz Sobie cel i cieżko pracuj tak jak ja, napisalem tylko o pomoc!!!! i rade za którą dziekuje.