Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, pytanko mam bo już się pogubiłem czytając ten temat. Chcę mieć polskiego lektora i polski język. Czyli ściągam soft (NAV_SW-yaza) wgrywam wg instrukcji i wkładam płytę z mapą i się ciesze że działa? Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Samochód z francji (także po vinie wersja językowa - francuski) Czyli wgrywam sam soft i to wszystko? Pozdrawiam
Opublikowano
mam czytnik mk3 z land-rovera , działa bez problemu w e38 , chciałem go spolszczyć i nie daje rady żaden soft , próbowałem downgrade v22,1 v25 v30 v27 nie działają , jakieś pomysły ? mam zgrany soft z Land rovera jakby co
Opublikowano

wywala komunikat że mam wsadzić prawidłową płytę , soft oryginalny z rovera się wgrywa bezproblemu .

Obecnie mam wgrany SW 3-1/32 język niemiecki i francuski

Opublikowano

Ze wzgledu na to, ze sam juz nie daje rady proszę o jakieś rady. Nagrywałem różne rzeczy i nic z tego nie wychodzi, wgrałem jakiś soft z polskimi napisami i po tej zmianie nie dzialaja nawet płyty orginalne. Mam nawigację VDO Dayton PC5400/00 widoczną na zdjęciu:

http://img89.imageshack.us/img89/2139/88121093.jpg

i czytnik:

http://img856.imageshack.us/img856/4651/17331296.jpg

Proszę o jakieś rady i pomoc.

Opublikowano
wywala komunikat że mam wsadzić prawidłową płytę , soft oryginalny z rovera się wgrywa bezproblemu .

Obecnie mam wgrany SW 3-1/32 język niemiecki i francuski

Zapytaj memberlist.php?mode=viewprofile&u=11089

Coś już było o tych czytnikach z LR ale nie pamiętam jak to się skończyło .Nie wiem czy tam fleszowania nie trzeba zrobić aby zadziałało :wink:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Panowie, która mapka jest dokładniejsza na polskę w MK4?? High czy VDO??

High na pewno ma całą europę i jest na dvd, a VDO parę krajów wokoło i na CD.. W e65 jest konieczna aktualizacja navi aby HIGH na 2013 poszła??

Opublikowano
VDO jest dokładniejsza i jak masz MK4 to żadna aktualizacja nie jest potrzebna no chyba ze chcesz mieć radary ( i tak nieaktualne niestety ) i perspektywę to wtedy tak :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Perspektywa nie jest standardem w E65 LCI?? Skąd można pobrać najnowszego VDO?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ktoś się orientuje czy powinienem wpierw zapodać V_32_cX3.rar , czy X3 E83 2007 wymaga upgrade do V32 ?
Opublikowano

Może teraz będzie nieco jaśniej :

Czy niezbędny jest upgrade mojej NAVI do V32 przed operacją spolonizowania ?

Czy wnosi sam coś w sobie ?

Opublikowano
witam mam pytanie czy soft od yaza moge wgrac do swojej mk4?? jezyki do wyboru aktualnie to angielski niemiecki i francuski. jestem swiadomy tego ze ta informacja moze byc zawarta w tym temzcie ale przeszukanie 112 stron troszke zajmie wiec licze na wasza pomoc z gory dzieki. i jeszcze tylko jedno pytanko czy przy wgrywaniu softu kluczyk ma byc w pozycji pierwszej czy ma byc wlaczony zaplon bo znalazlem dwie rozne informacje. jeszcze raz z gory dzieki
Opublikowano
Witam wszystkich. Moja przygoda z softem zaczęła się gdy sobie sam inpą wykasowałem soft w swoim e39 mk3 16/9. Po przeczytaniu całego tematu i tak nie mogłem nic wgrać, przerobiłem atari, martwego czytnika itd. Dopiero po wywołaniu w inpie polecenia wgraniu softa (shift +f7) wgrałem v27 od Yaza. No ale mam kolejny problem, język usa i hiszpański. Może ktoś podpowie u kogo znajdę soft z językiem gb i d? Chciałem wgrać v17 czy v21, jednak po rozpakowaniu mam dwa obrazy do nagrania, program imgburn od razu wywala błąd przed nagraniem, drugi w czasie weryfikacji, nie odważyłem się włożyć tych płyt (sony) do czytnika. Jak nagrać te softy? Czy istnieje może jakiś v27 z językami gb i d? Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam czytających.