Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam mały problem , ponieważ miałem małą stłuczke i w progu od strony pasazera wypadła mi dziura. nie wiedziałem naweto tym ze to takie liche tam juz było. ktos troche kitu nawalił i nic wiecej. znalazłem na allegro jakies progi do bmw e36 ale nie wiem czy da sie je wymienić. Możecie mi udzielić informacji. jeśli sie da to jak się zdejmuje te stare progi i jak sie montuje te nowe ( zaznaczam jeśli sie da )

oto link do

aukcji.http://www.allegro.pl/item411762578_bmw_e36_sedan_coupe_kombi_listwy_na_progi_komplet.html

czekam na wasze odpowiedzi pozdrawiam

Przemyslaw
Opublikowano

kolego to co w linku to sa nakladki na progi.....

Okresl kakretniej gdzie masz ta dziore, w nakladce czy w rpogu(org. blaszanym)....

Jezeli w org blaszanym to mozesz wymienic caly prog jak i jego czasc jak i wstawic łate z blachy oczywiscie wszytsko spawamy...

Jezeli w nakladce to mozesz ja wymienic albo skleic zakleic z wluknem z zywica...

Opublikowano
dziura wypadła od strony pasazera z prawej strony. dokładnie tow miejscu pomiędzy tą zaślepką gdzie wkłada sie podnośnik a końcem progu , w strone koła. zaznaczam ze nie było zadnych nakładek na tych progach. auto jest jest oryginalny nic nie było tuningowane itp. itd. pozdrawiam
Przemyslaw
Opublikowano

czyli...mozesz zalatac czyli wspawac bkaszke. wymienic kawalek progu albo wymienic caly prog.....

albo zrobic wioche i napchac szmat z olejem i zaszpachlowac alo pianke pontarzowa.... :lol: :lol: :lol: ale raczej tego nie polecam..

Opublikowano
nie rób syfu i wymień te progi bo za dwa miechy dziura wypadnie w innym miejscu,poza tym to nie jest element ozdobny i ma wpływ na sztywność nadwozia
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
A ja bym zrobił to tak że, zaspawał żeby się trzymało. Zabezpieczył przed korozją i kupił nakładki progowe m-technik żeby to zakryć. Będzie ładnie i bez żadnych zmartwień że krzywo wyjdzie. Pozdro
http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg