Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Dzis jadac do sklepu po przejechaniu ok 2 km zgasl mi silnik i tak nie chce odpalic. Stalo sie to nagle, dodam ze silnik nigdy nie zawodzil i bylo wszystko ok. A tu nagle takie cos! prosze o porady co mam sprawdzic od czego zaczac. Aha pytanie do wlascicieli e38 740i M60 czy przy wlaczonym zaplonie slychac przez jakis czas pompe paliwowa??? i gdzie ona sie znajduje bo to jest moje pierwsze podejrzenie. dzieki i pozdr Edytowane przez zloty2483
BMW BardzoMysleWybornie
Opublikowano
u mnie jakis temu tez gasla. wywalalo mi bezpieczniki. na poczatku kazdy myslal ze to pompa ale okazalo sie ze mialem zwarcie w kablach pod kanapa tylna, teraz jest ok
Opublikowano

Tak wiedz wyciagnolem te pompe pod siedzeniem w zbiorniku i podlaczylem na krotko i jest tak ze raz dziala raz nie czyba sie wiesza. Swoja droga dosc dziwne ze pompa jest zanurzona w paliwie a kable plus i minus plywaja sobie w nim. Aha ta pompka paliwa ma dzialac caly czas podczas pracy silnika???

Kolega cię upomniał grzecznie o tytuł wątku, czemu to ignorujesz? Jeśli nie zmienisz tytułu na prawidłowy czekaja cię ostrzeżenia. mod.

BMW BardzoMysleWybornie