Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koleś miał dużo szczęścia że nic poważnego mu się nie stało!!!

Auto,no cóż--szkoda trochę!!!

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano

Pogratulować szczęścia. :worried:

Jednak coraz bardziej robi się niebezpiecznie na polskich drogach w czasie wietrznej pogody. Topola to strasznie kruche drzewo, a co dopiero

spróchniała topola
. A takich przy naszych szosach nie brakuje... :roll:
Opublikowano
koleś miał dużo szczęścia że nic poważnego mu się nie stało!!!

Racja.

Trochę teraz Cabrio przypomina to auto :mrgreen:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

pech i wielkie szczęście w jednym :worried:

rzeczywiscie, teraz tylko drobne poprawki blacharskie, nowa szyba i będzie piękne kabrio :D

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
na lato jak znalazl, bosch do reki ,nowa szyba i mozna sie lansowac cabriolecikiem :D

Sprzedam e90 320d 163km , wiecej info na PW

http://files.tinypic.pl/i/00648/l0zon5mzpefi_t.jpg

Opublikowano
Kolejni dali o sobie znać:

http://infobot.pl/r/FPT

Czy mi się tylko wydaje że na pierwszych stronach portali pojawiają się informacje tylko o wypadkach BMW?

Kolego masz racje coraz wiecej informacji o wypadkach BMW-potem krąży opinia o wariatach w Bmkach!! :duh:

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
to na pewno zmowa - masoni i cykliści wsiadają w BMW i je rozbijają a inni masoni zaraz o tym piszą

Czy zmowa to nie wiem ale od wczoraj na polskich drogach zdarzyło się pewnie wiele wypadków i pewnie kilkanaście osób zgineło a przeczytałem tylko o wypadku BMW na onecie i na gazecie.pl. Swoją drogą po co wogóle taka informacja się pojawia jakby to nie wiem jaki karambol się zdarzył.

Opublikowano
to na pewno zmowa - masoni i cykliści wsiadają w BMW i je rozbijają a inni masoni zaraz o tym piszą

Czy zmowa to nie wiem ale od wczoraj na polskich drogach zdarzyło się pewnie wiele wypadków i pewnie kilkanaście osób zgineło a przeczytałem tylko o wypadku BMW na onecie i na gazecie.pl. Swoją drogą po co wogóle taka informacja się pojawia jakby to nie wiem jaki karambol się zdarzył.

Bo BMW jest na tyle kontrowersyjne, że ludzie chętniej czytają tego typu rzeczy niż o innych markach. Z BMW jest tak samo jak np. z Dodą, jakby dali informacje np. na stronie internetowej, że miała wypadek samochodowy i dopisali oczywiście coś wymyślonego typu, że najprawdopodobniej jechała jak szalona i była naćpana (ludzie by w to uwierzyli i dodałoby to smaczku, tak samo uwierzyliby w to że w BMW jechał kolejny szaleniec) a obok wypadek jakiegoś aktorzyny, który stracił panowanie na śliskiej nawierzchnii i uszkodził auto jak myślisz który artykuł byłby oblegany przez internautów i gdzie toczyłaby się żywa dyskusja? No właśnie.

Opublikowano

Panowie

Po pierwsze, to zbaczacie z tematu,

a po drugie, to w innym temacie jest na tem temat dużo info.

Ale podtrzymując :hand:

w tym kraju jest w społeczeństwie duży konserwatyzm i szufladkowanie wszystkiego i wszystkich.

To że niedawno np. w wypadku zginęło 8 osób, to podano jako tragedię (i słusznie), ale marki aut to były sprawy terzciorzędne, a może pięciorzędne.

Ale jak sięzdarzy jakiś wypadek z bmw, to nawet na parkingu jak taki cofając coś zahaczy, to zaraz są tytuły "jechał jak wariat" i temu podobne.