Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pewnie to dla posiadaczy E46 z radiem Busines oczywiste, ale ja jestem bardzo szczesliwy od 2 dni kiedy zauwazylem ze oryginalne radio BMW busines odtwarza pliki mp3.WoW. A moze nie wszyscy posiadacze tych radyjek wiedza o takiej fajnej rzeczy?:D

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

Opublikowano
oo to bardzo fajna opcja, zwlaszcza ze kosztowala 500zl;D a tak powaznie to odtwarza wszystkie mp, moge zmieniac foldery itd. W autku mialem oryginalnego REVERSA, wiec zmienilem na CD. Radyjko zamontowalem 2 miesiace temu a dwa dni temu odkrylem jak sprawdzalem co mam na plytach a tu mp3 mi zaczelo odtwarzac. Czyli to nie jest standart?

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

Opublikowano

ja obstawiam ze to nie byl standard.poniewaz cena radia business cd a tego z mp3 rozni sie na allegro.mysle ze za 500 zl to ktos nie wiedzial co ci sprzedaje.ja tez kupilem takie radio z mp3 i nim je zamontowalem tez sie zastanawialem czy mnie sprzedajacy w konia nie zrobil bo na radiu nie ma nic co swiadczy ze czyta pliki mp3.

ewentualnie byl to standard w koncowej fazie produkcji e46.

Opublikowano

a wiecie jak rozroznic takie radio co czyta mp3? moze tez mam takie i nawet nie wiem:P

Ja mam radio BUSINESS i ono nie czyta plyt CDRW :roll: a wasze czyta?

Opublikowano
a wiecie jak rozroznic takie radio co czyta mp3? moze tez mam takie i nawet nie wiem:P

wlozp plyte z muzyka mp3 :mrgreen:

Opublikowano
no,to byloby zbyt piekne aby kazde business cd czytalo pliki mp3. :mrgreen: ,przeciez to nawet nie jest standard we wszystkich nowych na rynku autach.pozdro