Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moi Drodzy...jak w tytule.Ile kabli i jakie kolory maja sondy lambda w E32 740,i jaka jest srednica gwintu.Sa na allegro sondy NGK do BMW..2 białe,szary i czarny kabel,srednica gwintu 18mm na klucz 22.Szukałem ale o kolorach i ilosci nic nie znalazlem.Pozdrawiam.
Opublikowano

sonda do ciebie jest na bank 4 przewodowa

Kod silnika masz M60B40 ??

NGK robi 1 rodzaj sondy do Ciebie,natomiast BOSCH 2 typy.......

Każdy podchodzi do Ciebie tylko że Boschowskie są z zarobionąwtyczką wtyczką albo bez wtyczki(to te 2 rodzaje)!!!

Ot cały problem......co do kolorów to nie wiem ......katalog mi tego nie pokazał ale pomyłki nie może tutaj być ponieważ jechałem po katalogu sond :))

sprawdzalem do E32 740 286KM

Opublikowano
Dzieki Panowie.Sa na allegro jakies sondy uniwersalne NGK...czy to mozliwe,ze to NGK?Srednica gwintu 18mm i sa po 99 zł za szt.Troche tanio co?
Opublikowano
Dzieki Panowie.Sa na allegro jakies sondy uniwersalne NGK...czy to mozliwe,ze to NGK?Srednica gwintu 18mm i sa po 99 zł za szt.Troche tanio co?

mam 2 takie sondy u siebie - NGK ( japonskie ) - i zrobilem juz na nich ok 14 tys km prze rok - i dzialaja calkowicie prawidlowo.