Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zderzak jak na foto da się bez problemu założyć do modelu przed liftem? Są one takie same w całej serii E46 sedan/touring?

Wystarczy tak jak na foto sama skorupa zderzaka bez bebeszków?

http://www.intercare-trading.com/images/CP11648.jpg

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

a zdj auta z tym zderzakiem jest juz po lifcie ;)

Dlatego pytam jak to wygląda przed liftem... :roll:

Opublikowano

tez zaczolem rozgladac sie za takim zderzakiem i mialem zalozyc dzisiaj podobny temat ..

z tego co sie dowiedzialem

* przednie zderzaki pasuja przed i po lifcie, nawet mozesz kupic od coupe do sedana i tez bedzie pasowal...

* nalezy dokupic : kierownice powietrzne na tarcze, oraz kierownie powietrzna na chlodnice.

* belka i nadkola pasuja, slizgi podobno tez...

jezeli cos trzeba jeszcze dokupic lub czegos jednak nie trzeba dajcie znac

Opublikowano

Mówisz, że od coupe pasuje?

JA chciałem zmienić lampki i zderzak od coupe ale nie byłem pewien czy to możliwe więc zacząłem szukać M. Zderza czek od coupe też mi sie bardzo podoba ;)

Opublikowano
lampy raczej nie pasuja ale zderzak tak

znalalzem nawet foty 4 furtki a zderzak od coupe :8)

http://i0.instantgallery.de/-/-d/-diablo-/489a0eb0dcaba150367e72603af491a810394670.jpg

ale zaczolem sie dalej zastanawiac, jak kupie od coupe to pewnie musze kupic kierownice powietrza na chlodnice do coupe ale czy ona bedzie u gory pasowadc?? bo ogolnie wszystkie czesci maja inne nr..

Pokaż te fotki sedana/touringa ze zderzakami oc coupe!

Opublikowano

No tak... Ale to ciągle zderzak M tylko, że bez listwy(z listwą wygląda lepiej bo pasuje do reszty auta).

Ja myślałem o zwykłym zderzaku od coupe. Podoba mi się zdecydowanie bardziej od przedliftowego sedana a można go kupić za grosze.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.realcode.com/Docs/CarPC/Img/Exterior/ext2.jpg

Teoretycznie jeśli M wersja pasuje bezproblemowo do jednego i drugiego modelu ten też powinien?

Opublikowano
dokladnie jak piszesz powinny pasowac skoro m-pakietowe pasuja... pozatym wydaje mi sie ze na moje osiedle przyjezdza e46 sedan z takim zderzakiem, jak go spotkam moge strzelic foto
Opublikowano
nie tak szybko z tym zderzakiem od coupe, on jest 2 cm szerszy od zderzaków do sedana/touringa, załozyć założysz, ale spasowanie będzie do d....

było:

e46 328 Ci

e46 320D

e90 330i

e92 330i

Opublikowano
czyli cenna informacja!! to praktycznie przekresla moj pomysl sedan/coupe..a jak z reszta ?? musze koniecznie przekladac kierownice na chlodnice? i dowiedzialem sie czegos ciekawego, podobno kierownice powietrzne na tarcze w wiekszych motorach jak 323 328 sa takie same jak w m-pakiecie i nie trzeba ich wymieniac?? cos mi sie wierzyc nie chce!
Opublikowano
kierownice na hamulce na pewno ne pasują, wymieniałem w mojej coupe e46 zderzak na m-pakiet i to była jedyna część którą musiałem dokupić;

było:

e46 328 Ci

e46 320D

e90 330i

e92 330i

Opublikowano
Będzie pasować.

Ja mam e46 touring przed liftem z takim zderzakiem.

Więc nie zastanawiaj się tylko montuj :)

Taki czyli masz zderzak od coupe przed liftem? Czy zderzak M? Bo może masz M do sedan/touring czyli z listwami więc nie dziwota, że pasuje ;)