Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Widziałem ale nie wiem jak przerobić przedni wygląd E36 na E46. Może ktoś mi dokładnie napisać co jest potrzebne itp itd?

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...

Opublikowano
Widziałem ale nie wiem jak przerobić przedni wygląd E36 na E46. Może ktoś mi dokładnie napisać co jest potrzebne itp itd?

To jak już będziesz przerabiał - to za jednym razem daj tył z Lanosa. Wtedy będzie naprawdę KOZAK :cool2:

Pzdr,

Opublikowano

To jak już będziesz przerabiał - to za jednym razem daj tył z Lanosa. Wtedy będzie naprawdę KOZAK :cool2:

Pzdr,

buahahah :cool2:

i nie może obejść się bez zderzaków z laminatu z czarną siatką i podwójnego tłumika

Opublikowano
Odcianany jest front maski i spawany tak sam pas od E46. Mi sie osobiscie bardzo podoba, szczegolnie jesli to jest e46 po lifcie + zmienione lampy na e46.
Opublikowano
Odcianany jest front maski i spawany tak sam pas od E46.

A wiesz może - jakby to zrobić - żeby tył od Lanosa spasowac???

Zamknijcie temat - po podchodzi po "wieyski" tjuning.

Opublikowano
tak poza tematem powiem, że widziałem kiedyś vectrę A z przodem od mietka E "okulara" :lol: a merce 124 z przodem okulara to juz standard jest
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.