Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co jest ze u mnie dziala tylko test 1 i test 2 czyli choinka. Kazdy inny test jak wlacze to wychodzi i nic sie nie dzieje. Np test 19 spr temp. plynu chlodzenia dochodze do funkcji kiedy miga on - off na przemian i jak wcisne cokolwiek to wychodzi z testu i znow mam wybor innego testu albo wogole znika do pozycji wyjsciowej. Trzeba cos odblokowac zeby byly wszystkie dostepne ?
X5 e53 10L/100km automat. 184@245
Opublikowano
Co jest ze u mnie dziala tylko test 1 i test 2 czyli choinka. Kazdy inny test jak wlacze to wychodzi i nic sie nie dzieje. Np test 19 spr temp. plynu chlodzenia dochodze do funkcji kiedy miga on - off na przemian i jak wcisne cokolwiek to wychodzi z testu i znow mam wybor innego testu albo wogole znika do pozycji wyjsciowej. Trzeba cos odblokowac zeby byly wszystkie dostepne ?

Ja nie wiem czy to aż taki wielki problem z tym testem. Po pierwsze 19 to nie temperatura płynu chłodzenia tylko odblokowanie testu, jak się pojawia off wciskasz przycisk i wtedy właśnie powinno przskoczyć do wyboru inego testu, jeśli chodzi o tem. płynu wybierasz wtedy test 7. Jak dojdziesz do 7 czekasz chwilę aż przeskoczy do tego testu, pierwsze co się pojawia to 7.0 i to jest temperatura silnika. Paniał:)