Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jak kupilem e36 ustawilem sobie nawiew "na mnie" i i dalem ogrzewanie na maxa czerwone pole i co i zimno leci!!! mysle pewnie zepsute;/ sie wkurzylem

aa dzis zupelnie przypadkiem ta sama sytuacja tylko ze jak dalem na maxa ogrzewanie ale strumien skierowalem na szybe przednią to tam grzejhe na szybe bardzo goracym laduje powietrzem-czyli ogrzewanie sprawne

ale jak przelaczylem na mnie nawiew normalnie na wnetrze auta to dalej zimnem ladowalo znowu na szybe przelaczylem i na szybe goracym- pokretlo od temp caly czas w obu sytuacjach w tym samym miejscu tj czerwone pole max.

i o co lotto? ze nie moge zapuscic cieplego powietrza na wnetrze pojazdu?? tylko na sama szybe:(

Opublikowano

Nawiew ten jest na niebiesko? to tylko zimne.

A prubowales na nogi? U mnie ogrzewanie jest tylko na ustawieniach:nogi szyba.

:norty:

Opublikowano
nawiew na kabine tylko zimny tak jak oznaczenia na pokretle wskazują....

Tak pod warunkiem, że auto nie posiada klimatyzacji.

W wersji z klimą - ciepłe powietrze leci także przez nawiewy na kabinę.

Pzdr,

Opublikowano
aha...czyli ten typ tak do d...py ma ze jak chce cieplo zrobic w aucie to tylko na nogi lub szybe??? a na siebie zawsze zimnym bedzie dawac??? bezsens... :) to mi sie w nim akurat nie podoba ehh :?
Opublikowano
nie wiem jak u was ale u mnie jak ustawie nawiew w pozycji pomiędzy nadmuch na szybe a ta na zimne powietrze (po środku) to leci ciepłe powietrze na kabine sprawdżcie to :) u was też tak pewnie jest.....
Opublikowano
nie wiem jak u was ale u mnie jak ustawie nawiew w pozycji pomiędzy nadmuch na szybe a ta na zimne powietrze (po środku) to leci ciepłe powietrze na kabine sprawdżcie to :) u was też tak pewnie jest.....

Podobnie jest jak się ustawi trochę na siebie i trochę na nogi. :mrgreen:

Jednak wtedy trzeba załączać większe ogrzewanie, bo to nie wyrabia na dwie strefy (tak mi się to ładnie nazwało). ;)

Opublikowano

Podobnie jest jak się ustawi trochę na siebie i trochę na nogi. :mrgreen:

Jednak wtedy trzeba załączać większe ogrzewanie, bo to nie wyrabia na dwie strefy (tak mi się to ładnie nazwało). ;)

ZAWSZE CZEBA COS WYBRAC! cieplo-zimno, albo oba dmuchawa tez razy dwa :twisted2: