Skocz do zawartości

Szukam oryginalnego radia CD do E36 !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukam w celu zakupu oryginalnego radioodtwarzacza CD do E36( oryginalny - chodzi o fabrycznie montowane). Ale na początek, czy takowe były w tych modelach? Bo nie wiem, często oglądając wnętrza tych modeli nie zauważyłem-może taki nie fart akurat. Allegro też nic nie wykazuje w tym temacie. Pozdrawiam.

Istnieje też możliwość taka: Ktoś zakupił do swego auta nowsze, lepsze radio, a stare leży teraz sobie niepotrzebne. Na to liczę, a chcę takie radio bo cenię sobie wyłącznie oryginał tak w wyglądzie jak i w wyposażeniu.

P.S. Jeśli ktoś widział, wie gdzie takowe radio sprzedają z góry dziękuję za namiary. :roll:

Edytowane przez ChrisCross
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!
Opublikowano
no na allegro od 300-450PLN kosztują, zdarzają się sprzedający wystawiający je za 500 i więcej, ale to już zdecydowanie za drogo. Ciężko jest trafić na takie radio, ale wszystko kwestia cierpliwości i poświęconego czasu Chris... :wink:
Opublikowano

Gdybyś to radio kupował to zapytaj gościa najpierw jaki przeskok częstotliwości jest na FM-ie ?? co 0,2 MHz czy co 0,1 MHz ew. 0,05 MHz.

U nas w Europie musi być w tych dwóch ostatnich wersjach........inaczej nie będziesz odbierał sporej części stacji radiowych......( tych które mają parzystą końcówkę częstotliwości ) :wink:

Inny w Stanach jest również przeskok częstotliwości na AM ( średnie ) ale to już mniej istotne :wink: chyba że jesteś fanem stacji nadających na tym zakresie :lol:

Opublikowano
Jak chcesz to ja mam ,odnośnie ceny się dogadamy,jest tylko mały problem -przy wyjmowaniu zakodowało się a ja nie znam kodu-ale już na forum było o rozkodowaniu radia,nie jest to jakiś wielki i kosztowny problem,daj znąć na gg lub e-mail to podam Ci numer tel.do mnie