Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem rok temu amorki KAYABA na tylną oś... Razem z amorkami założyłem nowe sprężyny, poduszki i wszystkie potrzebne osłony i zrobiłem niecałe 6,5 k km. Dziś wchodzę pod auto w celu wymiany stabilizatorów i patrzę na amorki i nie wierzę - całe w oleju! Po prostu się rozlały. Czy ktoś z kolegów miał podobne doświadczenia lub reklamował amortyzatory w sklepie? Jak takie sprawy są rozwiązywane?
Obecnie AUDI S4 QUATTRO... do BMW wrócimy na wiosnę
Opublikowano
mialem podobnie z monroe w golfie gti - po ok 10tys sie jeden wylal - ale nie reklamowalem , bo to bedzie ciezko udowodnic - powiedza ze uszkodziles przy zakladaniu , zle zalozyles , nie zmieniles oslon , spadles samochodem z mostu i 100 roznych wymowek - mialem tak z tarczami hamulcowymi firmy KAGER :duh:
Opublikowano
Kupiłem rok temu amorki KAYABA na tylną oś... Razem z amorkami założyłem nowe sprężyny, poduszki i wszystkie potrzebne osłony i zrobiłem niecałe 6,5 k km. Dziś wchodzę pod auto w celu wymiany stabilizatorów i patrzę na amorki i nie wierzę - całe w oleju! Po prostu się rozlały. Czy ktoś z kolegów miał podobne doświadczenia lub reklamował amortyzatory w sklepie? Jak takie sprawy są rozwiązywane?

Jeśli zakładałeś poza serwisem KAYABA to reklamacji nie uwzględnia :(

Pozdrawiam

Opublikowano

Problem się robi, jeśli sam założyłeś amory - to będzie powód do warunkowania odrzucenia gwarancji u producenta.

Ja zakładałem też kayaba na przodzie w serwisie, serwis dał mi gwarancje na 5 lat na produkt i robocizne. Zastanawiam się tylko czy długo będą trzymały, bo choć są duzo chwalone w różnych warsztatach, to również jest troche opinii niezadowolenia