Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich chcialem tylko sie podzielic tym ze jakis pajac ktoremu przeszkadzala moja betunia postanowil sobie ja obejsc kilka razy do okola z gwozdziem hmm gdy to zobaczylem serce mi chcialo peknac, ma ktos jakis pomysl na chwilowe zamaskowanie tych rys oprocz kredek zanim ustukam na lakiernika
Opublikowano
Jeśli nie doszło do podkładu to można spolerować. Jeśli doszło to polerka tylko delikatnie zmniejszy głębokość rysy. Pozostaje tylko kredka na zamaskowanie albo specjalne farby, które stosuje się na zaprawkę z pędzelkiem. Będziesz malował całe auto? :shock:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:mad2: :mad2: :mad2: :cry2: :cry2: :cry2:

Tyle co moge powiedziec. Najgorsze ze jak powyzej kolega napisal kupe malowania jak glebokie rysy.

Opublikowano
Temu kto to zrobił ktoś wczesniej musiał tak mózg potraktować.

Przykro mi z powodu twojej szkody :(

Zawiść albo autor tematu komuś podpadł. :?

Opublikowano
rysy sa do podkladu ,heh moze i podpadlem bynajmniej ja nic o tym nie wiem :) bede musial wymalowac bo jak na nia patrze to az mi sie plakac chce taka sliczna byla :) naszczescie maska nie ruszona, dachu tez nie bede ruszal to za cala reszte wyjdzie mi gdzies 2 tys z tego co jezdzilem bo lakiernikach :) najgorsze jest to ze boje sie ze jak ja odmaluje to zeby ten co zrobil to pierwszy raz by tego nie powtorzyl nie zycze nikomu takich widokow jak bedzie podchodzil do swojej betuni
Opublikowano
To nic, widziałem kiedyś auto u lakiernika, żółte Renault Megane całe poobijane, zapewne jakimś kijem albo prętem. Oprócz malowania trzeba było narzucić jeszcze warstwę szpachlu na całe auto.