Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiec chlopaki zaczolem z awariom chlodnicy, okazało sie ze to wisko, kupilem uzywke wiadomo wyplata 10tego :evil: i co też szrot dzis sie okazało we wrocku, u mnie mala miescinka wiec bylo znosnie. oddalem i kasa tzn 50zl do kieszeni. a teraz pytanko. potrzebuje na jutro wieczorem sprawne auto 500km przedemna. co powiecie na przykercone na stałe do kola pasowego pompy wodnej wisko???? wiem ze to głupota ale jedyne wyjscie jak to bedzie jak wisko kreci na maksa?? prosze o szybką opinie dzieki pozdro
pinki020
Opublikowano
Zaraz, coś mi tu nie pasuje. Piszesz w temacie, że silnik niedogrzany, a chcesz blokować wisko? Jak je zepniesz z kołem pasowym, to być może łopatki wiatraka wylecą Ci przez maskę :lol:
Opublikowano
dobra glupi pomysl biturbo chuczy pod maska:) nie myslalem ze az takich obrotów dostanie, a propo niedogrzania to faktycznie ledwie za nieb linie wskazówka sie wychyliła. olał bede sie tłukł matizem i radiem na kasety:) jutro zamówie nówke. co myslicie o cenie 180zł? lepiej wyłozyc wiecej czy taka podjebka pewnie od chinczyków bedzie działac??? apropo rozbierałem je juz dwa razy, zlałoze to jest oki na jakies 20min i znów duda :cry:
pinki020
Opublikowano

Kolego jak wrócisz z trasy to przejżey to

http://vabikbmw.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=646&highlight=odpowietrzanie

ja miałem ten sam problem z viscozą kupiłem taniochę i pojechała na reklamację. Do m40 1,6 kupiłem BEHR wychodziły w orginale ZAPŁACIŁEM 230ZŁ. Nie oszczędzaj na takich sprawach bo to część mechaniczna i na długo ma służyć. Mi też nie dogrzewa chłodnicy i visco się nie zasprzęgla. Dzisiaj jadę na wymiane termostatu i płynu. Też na stałe robiłem visco i tez było turbo. To jest bezsens