Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak sie zastanawialem gdzie mozna upchac w e36 cb radio -wpadlem na pomysl bo nie mam pokladowego kompa zeby wywalic tą jedna kieszonke i tam kupic jakas zaslepke i to tam wstawic tylko ze z tego co ja tu widze to chyba na dlugosc sie nie zmiesci...

mozecie mi zapokazc fotki jak i gdzie to macie upchane? :) pozdrawiam

Opublikowano
ja trzymam u siebie radyjko pod podlokietnikiem :lol: wiec slysze glosno i wyraznie i nie musialem nic kombinowac :mrgreen:
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
mozna tez w nogach pasazera obok deski rozdzielczej. Psazer ma jeszcze sporo miejsca na nogi. Jeszcze pod kierownica jesli ktos jest dosc niski i nie chaczy kolanami, widzialem takze wlasnie pod kierownica wbudowana taka polke ,CB bylo wewnatrz i wystawal tylko wyswietlacz. Lub pod kierownica obok glosnika (blizej drzwi)
B M W
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam zamiar zamontować sobie również CB w e36, jako że ostatnio to już chyba nikt nie ostrzega o misiakach na drodze :).

Mam pytanko do posiadaczy e36. CB radio planuje dac sobie pod łokietnik. tylko nie mam pomysłu jak przeciagnac kabel antenowy do bagaznika (antena bedzie na klapie). Ja mam u siebie siedzienia tylne na stałe i nie moge dojść jak "przebic" się do bagażnika. (oczywiscie maloinwazyjni) udało mi się wyjac siedzisko tylne ale to i tak nic nie daje. chyba trzeba odkrecic oparcie tylne. Wie ktros jak ? ,badz ma ktos inny pomysl ?

pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
Właśnie za oparciem po lewej stronie jest otwór przez, który idą przewody. Tak przynajmniej jest u mnie w e46.