Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do użytkowników e60 z wejściem na pamięć poprzez USB. Do tego wejścia można podłaczyć iPoda, odtwarzacz mp3 lub pamięć. Nie mam żadnego z tych akcesoriów, więc kupię pamięć (bo jest najtańsza, choć słyszałem, że lepiej żeby nie była większa niż 2 GB???). Czy macie jakieś praktyczne uwagi odnośnie odtwarzania muzyki w ten sposób w e60?

pozdrawiam, speedofsound

Opublikowano

co do 2gb to jest to ograniczenie systemu plikow typu FAT

sprobuj tam podlaczyc 4gb i zobaczysz

bo pamieci dzis sa juz i 16gb i to wcale nie tak drogie

zh
Opublikowano
A tak z innej beczki...iPod jest 80 i 160gb...troche bez sensu by bylo jakby duze pamieci nie hulaly...

Think Locally,

Fuck Globally!

Opublikowano
A tak z innej beczki...iPod jest 80 i 160gb...troche bez sensu by bylo jakby duze pamieci nie hulaly...

blad logiczny

urzadzenie ipod jest widziane poprzez sterownik ipoda

a pamiec usb jako zwykly system plikow

wiec jedno do drugiego ma sie nijak

zh
Opublikowano

Hej,

Mam USB w E70, 8GB podlaczone i dziala. Czyta WMA, MP3 jak i podkatalogi... ;) jak i pewnie inne formaty, ale nie testowalem tego.

/DP

Opublikowano

czyli FAT32, czyli do 32GB w teorii powinno starczyc ;-)

choc w teorii nawet i wiecej, zalezy jaki OS siedzi tamzesz

zh
Opublikowano
Dobre pytanie, bo może w sumie udałoby się upiec 2 pieczenie w jednym ogniu. Tzn. korzystac z iPhone poprzez łacze bluetooth jako telefonu i jednoczesnie żrodla muzyki?