Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś może kupował i zmieniał wkładki zamków,z jednej strony zamyka, ale ciężko sie otwiera, rozebrałem juz to ustrojstwo - całą klamke z wkładką i co sie okazało że wkładki są już zbyt zużyte,chcę kupic dwie nowe do drzw ale nie spotkałem jeszcze nigdzie np. na allegro,bo w serwisie to pwenie drożyzna, moze ktos wie gdzie to można tanio w miare dostać.

Pozdr.

BMW to pełnia życia.
Opublikowano
Zobacz sobie na internetową wersję ETK ( w przydatnych linkach ) jest tam przy kazżdym elemencie podana cena.....zorientujesz sie czy kupic sobie w serwisie czy moze szukac używek..... :wink:
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
A powiedz mi ak wyjmuje się klamke w coupe ? Trzeba demontować szybe ?? bo ja odkreciłem tzn tą nakrętke wokół zamka i tą zawleczke wewn. drzwi i klamka już jest luzem ale nie chce wyjść, bo przeszkadza jej szyba ? Czy trzeba demontować szybe ??

E30 325i '90

E36 325i Coupe '92

E46 320TD Compact '03

E46 320D Touring '02

E91 320XD LCI '09

Opublikowano
Zapytanie do Johnny-ego- podałbyś tę stronę internetową z ETK, z góry wielkie podziękowania! :8)
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!