Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna jestem posiadaczem BMW 318is Coupe. Co polecacie STAG 300 - czy BRC Sequent ? Zna ktoś jakiś zaufany zakład w Łódzkim gdzie wykonują dobre instalacje ??

Z góry dzięki - pozdrawiam.

Opublikowano

Jak gaz do BMW w Łodzi, to tylko Rzgowska 44. http://www.bmwlodz.pl/ Ci Panowie naprawdę bardzo głęboko siedzą w temacie BMW. Zakładałem u nich jakieś 8 miesięcy temu gaz, i do tej pory nie mam najmniejszego problemu z autem. No i sama instalacja jest bardzo schludnie i porządnie zamontowana.

Co do cen na stronie, to były i są nadal mocno nie aktualne. Ja płaciłem wtedy 2800. Pozdrawiam

Opublikowano
Witam tez teraz kupilem E36 !,8is coupe z gazem firmy DT Gas system, wczesniej mialem golfa3 z gazem firmy BRc i powiem ze zastanawiam sie nawet nad zmiana gazu w bmw bo ten Dt to jakas porazka, polecam tylko dobre marki typu BRc albo Lovato polskie inne z tego co mi wiadomo sypia sie a koszt monatzu jakies 400zl mniej ale w uzytku szybko sie to zwroci.mialem 3auta na gaz i polecam wszystkim BRC.
Opublikowano

U przepraszam bo teraz piszę do producenta

d.t gas system żeby polecił mi jakiś inny warsztat w trójmieście niż oni polecają bo w ich stwierdzili ze nic mojej instalacji nie jest:)a chodzi czasem jak maluch 600cm i cos furczy, natomiast w innym zakładzie powiedziano mi ze mam listwę wtryskowa do wymiany i mi ja zrobią za 500zl i dałem im i tak dalej nie działa a co najgorsze to patrze ze części mam Lovato, czyli polecam tylko BRC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam!jedz na ul.Maratońską, jest to na Retkini w Łodzi,tam robią solidnie i jaką sobie pan życzy.najważniejsze w tym,że wózek biorą na hamownie i dobierają parametry.Nie są tani!.Pzdr
Klema
Opublikowano
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem BMW 318is Coupe. Co polecacie STAG 300 - czy BRC Sequent ? Zna ktoś jakiś zaufany zakład w Łódzkim gdzie wykonują dobre instalacje ??

Z góry dzięki - pozdrawiam.

Ktos tam pisal ze cena 2800PLN !!! do 4 cyl ??? duzo za duzo..

Jesli koniecznie w Lodzi to polecam rzgowska44 ale na twoim miejscu udalbym sie do Nikosia , warsztat przed wawa ok 15km. Zalkdalem u niego sekwencje do swojej, pozatym to jeden z najlepszych fachowcow w Polsce. Gwarantuje, stad tez i ja u niego zakladalem.

Bylo:

E30 316 (M10b18) 86r - sedan

E30 325i (M20b25) 89r - coupe

E30 325i (M20b25) 87r - Mtech1 coupe

E30 325i (M20b25) 87r - Mtech1 sedan

E36 328i (M52b28) 95r - sedan

E39 540i manual

E36 M3 3.2 sedan

E36 318Ti Compact

E46 330iA Touring