Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Sprawa wygląda tak. Podczas zmiany biegu czy to na wyższy czy na niższy, po puszczeniu pedału sprzęgła w tylnej części słychać i czuć szarpnięcie i nie jest ono delikatne.

Czy to coś z wałem się dzieje ?

Dodam że sprzęgło puszczam delikatnie ;)

Pozdrawiam

Pawel

E-34 2.0i

Opublikowano
gumotuleja w tylnej belce koszt takiej to ok.90 zł (jakis czas temu)plus mechanik,miałem to samo.
Opublikowano
gumotuleja w tylnej belce koszt takiej to ok.90 zł (jakis czas temu)plus mechanik,miałem to samo.

Masz moze jakis part number albo fotke z ETK, jak to wygląda ?

Pozdrawiam

Pawel

E-34 2.0i

Opublikowano
heheh filtr oleju :) dobre - fakt moga pukac te tulej - znajdz sobie w ETK - pionowo osoadzone w belce, ale rownie dobrze moze to byc wyrobiona glowka w moscie i stawiam dolca ze to wlasnie to :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
...a mogą być też luźne krzyżaki, wywalone poduchy na moście, guma w podporze, luzy na półośkach itp. Poprostu musisz wejść do kanału i poprosić drugą osobą aby zaciągneła ręczny i bez gazu raptownie napinała cały układ napędowy ale tak aby samochód nei ruszył czyli takei zdecydowane bujanie, wtedy będzie widać co jest luźne

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...a mogą być też luźne krzyżaki, wywalone poduchy na moście, guma w podporze, luzy na półośkach itp. Poprostu musisz wejść do kanału i poprosić drugą osobą aby zaciągneła ręczny i bez gazu raptownie napinała cały układ napędowy ale tak aby samochód nei ruszył czyli takei zdecydowane bujanie, wtedy będzie widać co jest luźne

zgadzam się !!

Kai
Opublikowano

Panowie poduszki tylnej belki tylko orginały wszystkie podrubki sie nie nadają.W warszawie na Narbuta orginały 130 zł a podróbki w intercarsie ok 90zł

Radzę wam tylko orginał.