Skocz do zawartości

Przyciemnianie szyb...... ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zapytać ile kosztuje przyciemnienie tylnej szyby w e36 ?

chodzi mi o samą robociznę bo folie mam swoja :) dzięki z góry

Opublikowano

było na forum jakiś tematach o przyciemnianiu

z tego co pamietam to coś 150 chyba ale już folie daje ci typ-i niewiem czy wszędzie wezmą ci Twoją folie bo ty np masz taką co się na mokro układa, a w zakładach będą chcieli termokurczliwą czy coś takiego. Ja robiłem sam na mokro tylną bez wyciągania i powiem żę jakbym wiedział że tyle mi to zajmie i tyle nerwów to wolał bym dać to 100-150 i mieć spokój :D

Opublikowano

kolego najlepiej zadzwoń do zakładu co to robi i zapytaj ile za to chcą

bo tak na forum każdy może inaczej sobie robociznę liczyć

ja powiem Ci tyle :

za przyciemnienie coupe powiedzieli mi 300zl z ich folią

(2 przednie boczne, 2tylne boczne i tylna)

Opublikowano
a ja dałem prawie 700 zl ale za piecowe przyciemnianie ale efekt dużo lepszy niz folią

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
a ja dałem prawie 700 zl ale za piecowe przyciemnianie ale efekt dużo lepszy niz folią

no jak ktoś ma ciutke monet to warto wydać na piecowe bo efekt naprawdę nieporównywalny

Opublikowano
Ja zapłaciłem za przyciemnianie folią termokurczliwą bez przodu 350 zł,ale są firmy które biorą za sam tył 300 zł. Szyby boczne miałem wyciągane
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mam do was pytanie bo tez chce sobie przyciemnic szyby tylko jeszcez nie wiem jak, tzn czy tylko 3 tylne -mocno czy 2 przednie lekko no i te 3 tylne mocno. Pomóżcie powiedzcie jak by to wyglądało.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
nie patrz na to jak będzie wyglądało a jak bardzo ci to życie utrudni ciemne szyby są fajne ale mocno przyciemnione szyby zmniejszają widoczność ja mam odpowiednio 20 na przednie boczne i ok 40 na tyle niewiem dokładnie bo to nie jest folią

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D