Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jest sporo postów o turbinie przeczytałem juz mase, ale mam pytanie i proszę o odp < a nie : poszukaj itd > mam w/w turbine i kupuje nowa tzn używana i mam pytanie po których numerach wiadomo ze turbina bedzie pasować i działać poprawnie ? wystarczy tylko ze ta nowa bedzie miała tez oznaczenie gt1749v ? czy może te inne oznaczenia obok wypisane tez mają też coś z tym wspólnego. auto e46 03' turing.
Opublikowano
padła czy co ? jak tak to po ilu km przebiegu i dlaczego ?? jak mi padnie / wolę nie :) / to raczej zregeneruję z gwarancją , z używkami nic nie wiadomo ile pożyje
Opublikowano
padła czy co ? jak tak to po ilu km przebiegu i dlaczego ?? jak mi padnie / wolę nie :) / to raczej zregeneruję z gwarancją , z używkami nic nie wiadomo ile pożyje

nie pomogłeś tym :| ale jak juz chcesz wiedziec to auto jest po małej kolizji ale tak niefortunnie poszło ze rura z interculera pocisła na turbinę a ta pękła. :modlitwa: PROSZE O ODP NA PYTANIE :modlitwa:

Opublikowano
Nie wiem po których numerach poznać, ale na pewno nie tylko po oznaczeniu GT1749V, bo turbina może być z kolektorem, a ten różnił się w zależności od modelu auta...
E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti