Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok 3000-3500zł.

Zależy jeszcze jakiej firmy i jaka firma montuje :wink:

Nie wydaje mi się aby cena była inna.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Mój kolega za 2,5 tys. załozył sekwencje do 2.5.Ale nie jest do końca zadowolony,założyli jakieś kiepskie wtryskiwacze.Mówi ze wolałby dołożyć parę stówek więcej i być zadowolonym.Moim zdaniem koło 3 tys zł...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
2.0, 2,5 i 2,8 to 6 cylindrow wiec cena ta sama, ja powiem tak, za pierwsze sekwencje ktora kladlem do 2,0 dalem swego czasu 4500 i byl syf, za druga do 325 (rok ponizej) 3700 i jest naprawde niezle, cena ceną, jakość jakościa, za mniej niz 3000 bym nie kladl, ale i tak zawsze najlepiej jechac tam gdzie ktos ze znajomych zakladal i chwali. przeciez ut z gazem jest mnostwo wiec na pewno masz jakiegos. jak nie to szukaj na forum w dziale polecane warsztaty, ;)
Opublikowano
zapomniałem dodać że ja za swoja dałem 2950 z wlewem tam gdzi paliwo, i wszystko ładnie i dobrze zrobione i co najważniejsze dobrze wystrojone. Komputer KME i wstryski Valteca
Opublikowano (edytowane)

u mnie w mieście za więcej niż 3000 zł sekwencji nie zakładają :) ceny są 2600-2900 mniej więcej a do V8 3500 :))

Zapraszam do rejestracji --> www.bmwer.darmowefora.pl

Edytowane przez marcingwr

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...

Opublikowano

Witam,

ostatnio sie interesowałem to z 2 pewnych punktów usłyszałem 3000 i 3700zł pod warunkiem że układ zapłonowy w idealnym stanie.

U mnie niestety się nie sprawdzi bo autko troszkę za stare ;) a nie jestem tak dobry żeby inwestować w następnego właściciela ;)

Pozdro

Było E-34 1988

Diamant Schwarz Metallisch

Zapraszam: http://www.aerograf.kalisz.pl