Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, wiem,ze jest sporo postów na ten temat ale szukalem na szybko i nie moge znaleźć. Musze szybko wiedzieć czy ten: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46725067

obsłuży e32 750 il 90 rocznik.. Gość mówi, ze podobno tak ale nie ma w spisie mojego auta. Czy ktoś z Was zna ten interf.. i czy go używa??

Z góry dzieki

Pozdrawiam

Będziesz Mógł Wyprzedzać :D

Kto za młodu głupim nie był - ten na starość nie zmądrzeje...

Opublikowano
Panowie, wiem,ze jest sporo postów na ten temat ale szukalem na szybko i nie moge znaleźć. Musze szybko wiedzieć czy ten: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46725067

obsłuży e32 750 il 90 rocznik.. Gość mówi, ze podobno tak ale nie ma w spisie mojego auta. Czy ktoś z Was zna ten interf.. i czy go używa??

Z góry dzieki

Pozdrawiam

powinien działać..

Ja używałem go 2 lata temu (jak miałem 750-tke) - interfejs działał... ale nie zawsze dobrze..

Widze, ze gość ma Scan.exe w wer 4.0 ?? ja miałem 1.0 i testował wtedy tylko silnik..

Co do CS 3.4 - to chyba działało mi wszystko ale musiałem zamieniać COMy miejscami 1 z 2 ??

powiedzmy, ze 70% błedów wyłapywał... wtedy jeszcze nie było oryginalnych wtyczek... :roll:

Teraz mam rocznik 1997 i nie da rady podłączyć go do tego interfejsu... :twisted:

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano

Dzieki za szybką odp. Wiesz co?? Tak czy tak kupie go zaraz, gość pisze, ze mozna go oddać w ciągu 7 dni bez podania przyczyny. Dam znać czy trybi , bedzie testowany na 750, 520 (E34 vanos), 325 (e30), i 318 ti (E36). ZObaczymy..

Jeszcze raz dzieki

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro inny w podobnej cenie.

Z programem scanner 1.0 widzi błędy silnika E32 750 93' i E38 740 4,0; chociaż nie ma tych samochodów na liście obsługiwanych.

I błędy kasuje oczywiście :D .

Chętnie bym skorzystał, gdyby ktoś miał program scanner w nowszej wersji (4,0) :modlitwa: :modlitwa:

Grzesiek740 - (kiedyś było jeszcze 735 i 750)

http://img136.imageshack.us/img136/3693/mojeauta034podpisgo3.jpg

Opublikowano
Grzesiek740 - sprawdź pocztę. Wysłałem Ci scanner4.07. Jak przetestujesz go to napisz czy ten program działa i czy się sprawdza w diagnozowaniu usterek. Sam niestety nie mogę go sprawdzić. Wprawdzie mam interfejs ale na razie nie działa mi on (robiłem go sam).
Opublikowano

Dzięki :modlitwa:

Sprawdzę gdzieś we wtorek, na E32 i E38.

Rezultaty opiszę.

Z menu programu wynika, że będzie obsługiwał E32 i pierwsze E38. :cool2:

Grzesiek740 - (kiedyś było jeszcze 735 i 750)

http://img136.imageshack.us/img136/3693/mojeauta034podpisgo3.jpg

Opublikowano
Czy macie full wersje tego scannera 4.07?? Ja mam poblokowane opcje...A! i dajcie znać czy opcje typu: temperatyr.. ładowanie.. stan akumulatora tez powinno dzialać.. (ja mam "unavalable") Czy to trybi pod XP??? Czy tylko 98??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka,

Jak juz mowicie i testujecie, to doradzcie ktory z tych allegrowych wynalazkow nadaje sie do szerszego zastosowania i co najwazneijsze chodzi bezproblemowo.Zbieram sie juz jakis czas z zakupem takowego,ale jakos dla mnie z opisu niczym sie poza cena nie roznia.

Licze na merytoryczne i fachowe wsparcie.

Pozdrawiam

Kamil

(...)trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc

NIEPOKONANYM...(...)

• Członkowie klubu
Opublikowano
Też jestem zainteresowany tematem. Z chęcią bym kupił interfejsik, ale nie wiem czy te z www.viaken.pl działa - na allegro jest chyba troszeczkę droższe.