Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam proble bo w mojej 740 nieposiadam na tylnej pułce głosników i chciał bym zamontować ale niewiem czy tam są doprowadzone jakies przewody prosił bym o pomoc
Opublikowano
Witam mam proble bo w mojej 740 nieposiadam na tylnej pułce głosników i chciał bym zamontować ale niewiem czy tam są doprowadzone jakies przewody prosił bym o pomoc

Fabrycznie tam na pewno były głośniki... skoro Ci nie gra to ktoś je wyjął ale kable raczej zostawił więc powinny być :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Fabrycznie tam NIE na pewno były głośniki.

Przecież to zależy od systemu audio w który zaopatrzone było auto w fabryce.

prawdziwy mężczyzna musi mieć wał, a nie jakieś tam przeguby
Opublikowano
W tylnej polce glosniki sa dopiero przy systemie z DSP, w podstawowym audio tam nie ma glosnikow, ani instalcji do nich......

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano
W tylnej polce glosniki sa dopiero przy systemie z DSP, w podstawowym audio tam nie ma glosnikow, ani instalcji do nich......

To w E38 fabrycznie był jeszcze gorszy system nagłośnienia niż ten w E32?

Pozdrawiam

Opublikowano

w e38 zaczelo sie juz ciecie kosztow niestety ....

w e32 instalacja elektryczna jest komletna dla praktycznie pelnego wyposazenia - do wszystkiego sa pociagniete przewody , kostki itp.

ja np montowalem glosniki wysokotonowe z systemy hi-fi - kupilem kable , konektory , lutownica - caly sprzet - sciagam boczek a tam przewody juz sa :shock: mysle sobie - byc moga ale pewnie nie podlaczone - wpiolen na probe glosnik i wszystko gralo .

Opublikowano
witam po rozkręceni tylnej półki okazało się że nie mam doprowadzonej instalacji elekrtycznej do głośników i musziałe ją doprowadzić z tylnych drzwi.
Opublikowano

potwierdzam.

Wczoraj wyciągałem tylną pułkę - nie ma kabli pod głośniki, jeżeli nie masz pakietu DSP (czy jak to tam się nazywa - chodzi o ten

pakiet super-audio)

Ale wszystko idzie w bardzo fajnych wiązkach, tapicerka odchodzi łatwo, najtrudniej tylko przeciągnąć kable pod tapicerką nad tunelem centralnym z tyłu - ale jest do tego plastikowy kanał prowadzący przez który możesz puścić kable.

K.

www.specops.pl