Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam w aucie oryginalną nawigację fabryczną czyli Navi Business. W związku z tym mam pytanie. Co sądzicie o tych mapach(jeżeli chodzi o Polskę), czy ktoś coś takiego ma , czy to w ogóle pasuje do e60, czy warto to kupować:

http://www.allegro.pl/item358069533_mapa_polski_do_bmw_3_5_7_x3_x5_wydanie_2008_.html

http://www.allegro.pl/item356726258_mapa_europy_bmw_dvd_high_europa_wschodndnia_07_2.html

Pozdrawiam

Opublikowano
to nie są mapy do E60/61, co widać w pierwszej informacji. W dziale audio sa informacje jasne o braku nadal map Polski do tych modeli.
PawełH
Opublikowano
To prawda, że jest to denerwujące. Ja korzystam z nawigacji w telefonie komórkowym. Bez sensu, ale jakoś trezba sobie radzić.
Opublikowano
Zanim kupiłem E61 zastanawiałem się czemu Ludzie w tych "Nowych i Drogich" samochodach jeżdżą z poprzyczepianą NAVI do szyby :) Nie wpadł bym na pomysł, ze samochody za tyle pieniędzy nie mają NAVI działającej w Polsce.
Opublikowano

Ja też nie wpadłbym na to, że może nie być mapy polski do navi w e60. Tym bardziej, że rok temu jak mój kolega kupował nowe 520d i powiezieli mu w salonie, że się nie opłaca kupować wbudowanej (co mnie niesamowicie zaskoczyło, bo wtedy byłem przekonany, że jest mapa pl), a nie że nawet nie ma do niej polskiej mapy.

P.S Czy wiadomo coś o tym kiedy ewentualnie ma być???

Opublikowano
kiedy będą... nikt nie wie. byłem ostatnio w Bawarii i pan powiedział, że może jutro, może za miesiąc a może za rok, nikt nic nie wie. widać, że już był zmęczony kolejnym pytaniem w tej sprawie, no bo jaki mają na to wpływ sprzedawcy. a bajer o tym, że mapy są w trakcie realizacji i będą lada moment to słyszę od momentu zakupu E39ki, czyli od 97 roku... żenada. ktoś powinien za to ostro beknąć!