Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
witam wszystkich.Mam problem z klimatronikiem w tds'96.kiedy włącze klime przez ok.2min.jest ok.wieje jak z lodówki ale potem kompresor wyłącza się i włącza na ok2sek.i tak w kółko.Wentylator też się nie włącza mimo że jest sprawny [sprawdzałem na krótko].Miał ktoś może taki przypadek klima jest świeżo nabita.Może to być wina czujnika ciśnienia w klimie?Wymieniłem czujnik temp. w chłodnicy bo był walnięty ale to nie pomogło.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dodam że po podłączeniu komputera wyszedł''nieznany błąd 255''.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziś zauważyłem że po zapodaniu masy na czujnik przy chłodnicy przy włączonej klimie wentylator nie uruchamia się,a gdy klimę wyłączę i zapodam masę startuje od razu,działa tylko na jednym przewodzie z czujnika i wchodzi od razu na wysokie obroty.Czy to jest uwalony opór 1go biegu? i gdzie go szukać?
Opublikowano
Dodam że po podłączeniu komputera wyszedł''nieznany błąd 255''.

No to podłącz do jakiegoś mądrzejszego kompa, co będzie znał wszystkie błędy :mrgreen:

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png