Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja ostatnio jechałem sekwencją 2.0 e36 coupe, potem kolezka przałączył na benzyne i efekt jest taki, że kupuje sekwencje i mócie sobie co chcecie :)
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
(...) i prawda jest takze ze silnik na gazie sie szybciej zuzywa chocby to nawet byla sekwencja za 10 tys zl to 2 stwierdzenie gdzie ty tu widzisz jakies nieprawidlowosci ? pozatym to tylko 2 stwierdzenia a nie cala masa a do kolegi sendry pewnie dobrze cie uczyli w technikum w koncu mechaniczne technikum to nie jest zła szkoła, ale moze warto bylo by isc jeszcze na studia ? póki jest czas bo samo technikum to mizerne osiagniecie pozdrawiam

Widze ze Cie strasznie dotkneło to co napisalem bo naprodukowales sie ze hej. I musisz byc bardzo pewien swojej nieomylnosci skoro swoje "wydaje mi sie" rozpoczynasz zawsze od - prawda jest taka i taka A skad ta pewnosc? Jestem zywym przykladem tego ze nie masz jednak racji - Kupilem swoje auto 13 lat temu jako nowe z przebiegiem 30 km, teraz auto ma 390 000 z czego polowa tego dystansu przebiegala na gazie. Silnik nie ma zadnych wycieków, nie bierze grama oleju i trzyma ksiązkowa kompresje. Jakich teraz uzyjesz argumentow przeciwko? Ze wyjatek? Nie osmieszaj sie napisz po prostu ze NIE MIALES RACJI

Opublikowano
316 e36 390 tys ? kolego chyba masz na imie Hans Christian Andersen bo takie ładne bajki piszesz sorry stary ale jakos nie wierze ze wogole dales rade wycisnac z silnika 1.6 taki przebieg a tym bardziej polowe tego na gazie i jeszcze piszesz ze silnik jest igla chyba ze mozesz to jakos tu udowodnic ? np masz przebieg udokumentowany masz umowe z 13 lat wstecz i date zalozenia gazu w takim razie poprzyj to czyms bardzo prosze ( tak z ciekawosci ci powiem ze moje 1 bmw 318 i silnik padl mi przy 220 tys w rzeczywistosci pewnie cos bylo odkrecone mialem zrobiony remont walek rozrzad szklanki popychacze i zajechalem silnik po remoncie w 2 tyg po 5 tys km a nie jezdze wcale szybko a ty mi mowisz ze zrobiles 390 tys i silnik jest igla) mam prawo watpic chyba kolego
brak
Opublikowano

gaz tanieje, bena drożeje, przy takich różnicach zakup nowego silnika (nowszego) w przyszłości za zaoszczedzone pieniądze wydaje się być realny, poza tym kto z nas będzie miał swoje auto dłużej niż 10 lat?

ja gaz montuję