Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie no wątpię żeby tak było ale on sam mi powiedział żebym nikomu nie dał sie oszukać z katem bo on kiedyś też wymieniał w paru przyjechali ludzie i kupili za grosze i potem sie okazało że to jest dużo więcej warte i on sam dla mnie mówił że środek można sprzedać tylko nie za tanio bo tam platyna jest i dość łatwo jest sprzedać wiec wątpię żeby on chciał to robić a po drugie mówił ze już sie nie zajmuje wymiana układu wydechowego bo ma nowy garaż i nie mam w nim kanału a po drugie nie chce mu sie bawić. Więc raczej odpada ta wersja że on chciał coś przyciąć.
Opublikowano
a jestes pewny tego gostka? znam ludzi ktorzy celowo wmawiaja ze kat jest padniety,

Przejżyj wyniki spalin - chyba, że gość celowo wcisnął mu ciemnote.

Opublikowano
przeciez pisalem ze znam takich ludzi co tak robia. po co pracowac jak mozna wykminic dziennie 2 katy po 400zl. przelicz to przez 20 dni roboczych.
Opublikowano
Witam Panowie mam do was jeszcze jedno pytanie. Nie chce mi sie zakładać nowego tematu więc zapytam w tym. Otóż chodzi mi o to czy to normalne jak odpalam samochód po nocy to przez 2-3 sekundy słyszę jak mi zawory głośno klekoczą i po 2-3 sekundach cichną i potem już ich nie słychać czy to normalne?? Mam zalany Mobil 10W40.