Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moje pytanie jest nastepujace jakie byly montowane szpery w bmw i czym sie roznily ja mam u siebie 25% i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej na ten temat pozdrawiam
Opublikowano

:search: :search: :search: :search: :search:

A tak po krotce to w e36 był "mała glowa" (pasuje do 316, 318, 320) i duza (pasuje do 323, 325, 328). Szpery były na zamowienie, tylko M3 mialo fabrycznie. Wszystkie mialy 25%. w/w szpyry nie pasuja do kompaktów, do kompaktów podchodza podajze z e30. Jesli cos napisałem zle, to prosze mnie poprawic i wyprowadzić z błedu :wink:

Opublikowano
do compactow pasują od E-30 bo tam praktycznie jest zawias od E-30 wstawiony :8)
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

panowie bardzo proszę podpowiedzcie bo mam wymieniać olej w dyfsze i nie wiem czy mam szpere

moje maleństwo to:

316i z 1995r vin fl33242

bardzo proszę o pomoc :cool2:

Moja trzecia wielka miłość
Opublikowano

ufok_king

bierz dwa podnośniki, podnieś tył, zakręć jednym kołem, jeśli kręcą się koła w przeciwną stronę to szpery nie masz, jeśli w tą samą stronę szpera jest

Opublikowano
panowie bardzo proszę podpowiedzcie bo mam wymieniać olej w dyfsze i nie wiem czy mam szpere

moje maleństwo to:

316i z 1995r vin fl33242

bardzo proszę o pomoc :cool2:

Powinieneś mieć tabliczkę znamionową na dyfrze jeśli jest oznaczenie np. S4.27 - masz szperę, jesli nie ma literki "S" to nie.
ta właściwa beemka gdzieś na mnie czeka...
Opublikowano
super :clap: dzieki panowie za pomoc :cool2:
Moja trzecia wielka miłość