Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zaczelo sie od stukow w tylnym zawieszeniu okazalo sie ze mam wybite tulejki plywajoce teraz moje pytanie czy mozna je wymienic samemu jak sie do tego zabrac prosze o jakies rysunki od czego zaczoc jakieje kupic tulejki co wchodzi w zestaw naprawczy prosze o szybko odpowiedz
Opublikowano

Ja proponuję auto wstawić do fachowca.

Mnie wymieniał z tyłu poduszki belki,tuleje,amory zapłaciłem 300zł za robotę a i części kupił taniej niż w sklepie.Mają spore upusty.Jak by przeliczył może wyszło w cenie części jak bym miał sam kupić.

A robili w kilku i przy belce było co robić. :doh:

Opublikowano
Ja proponuję auto wstawić do fachowca.

Mnie wymieniał z tyłu poduszki belki,tuleje,amory zapłaciłem 300zł za robotę a i części kupił taniej niż w sklepie.Mają spore upusty.Jak by przeliczył może wyszło w cenie części jak bym miał sam kupić.

A robili w kilku i przy belce było co robić. :doh:

Też tak myślę. Trochę roboty tam jest, a jeśli tego nie robiłeś to może być dużo roboty i kiepski efekt.

Opublikowano
bylem dzis u mechanika i on stwierdzil ze do wymiany tych tulei trzeba wyciogac calo zwrotnice i to mnie przeraza a ze zajmuje sie tez mechaniko mysle ze poradze sam dorobic taki sciogacz nie jest trudno jak sie do tego dobiore to opisze jak mi poszlo
Opublikowano
nie cza wyjmować zwrotnicy , dasz radę wymienić bez oryginalnych ściągaczy problem jedynie jest wtedy jak ta długa śruba zapiecze się w tej aluminiowej rurce