Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kto wie które bezpieczniki odpowiadają za podświetlenie licznika?? Zegary wieczorem nie są podświetlone!!! Pomocy. Rozpiske mam po niemiecku i nie bardzo kumam o co chodzi. Może ktoś pomóc??
Opublikowano
jesli nie masz podswietlenia to moga to byc najprawdopodobniej zarowki w liczniku sa 3 ktore odpowiadaja za podswietlenie natomiast jesli chodzi o bezpieczniki to nie wiem ktore to moga byc ale to przeciez mozesz latwo sprawdzic po prostu musisz przejrzec wszystkie bezpieczniki i wymienic te spalone
Opublikowano
No to albo tak jak pisał pawelski mogą to być3 żaróweczki W3W, albo jakiś inny defekt zegarów. A podświetlenie kokpitu działa normalnie (świeci i da się regulować potencjometrem moc podświetlenia) ?
Opublikowano
wykrecilem zegar i zarowki sa ok! a co do regulacji poziomu podswietlenia to wlasnie nie dziala!!! wszystko stalo sie gdy wysiadla mi zarowka od podswietlenia nawiewu i ja wymianilem przestalo swiecic
Opublikowano
sprawdzalem bezpieczniki dwa razy i np jak wlacze zaplon to mi sie swieca kontrolki, dziala wysiwetlacz elektroniczny i np kontrolka od pasow tez sie swieci! reszta nie!
Opublikowano
napewno to bezpiecznik. ja ostatnio miałem to samo wszystko działało tylko nie podświetlanie także radzę jeszcze raz przeszperać bezpieczniki w razie co moge podesłać fotke który to u mnie

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!