Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ilu użytkowników tyle opinii na ten temat będzie - każdy ma pewnie jakieś niemiłe doświadczenia z firmami, którzy inni będą wychwalać pod niebiosa :)

Ja osobiście od roku jeżdżę na świecach NGK i uważam je za bardzo dobre produkty w tej cenie (za komplet dałem bodajże 120 zł)

POLSKA TO JEDYNY KRAJ W KTÓRYM PREZYDENT MA SWOJĄ KOPIĘ ZAPASOWĄ
Opublikowano
Ilu użytkowników tyle opinii na ten temat będzie - każdy ma pewnie jakieś niemiłe doświadczenia z firmami, którzy inni będą wychwalać pod niebiosa :)

Ja osobiście od roku jeżdżę na świecach NGK i uważam je za bardzo dobre produkty w tej cenie (za komplet dałem bodajże 120 zł)

zgodze sie z toba w obu przypadkach tj i w tym, że bedzie wiele opini pozytywnych i negatywnych oraz w tym, że jednymi z najlepszych świec są świece NGK. Ja w swoim M43 tez stosuje NGK i jestem zadowolony!

Z racji tego, że spadł śnieg, przypominam, że piłowanie GOLFA na ręcznym, to nie DRIFT!!!!

Nie dyskutuj z idiotą , na początku sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

http://picasaweb.google.co.uk/kieltj/BMW - moje BMW

Opublikowano
pawelkrk23 a gdzie kupiłeś te świece? W internecie czy gdzieś w sklepie w Krakowie? Jakbyś mógł to podaj namiary:) A jakie kupiłeś? irydium czy platinium?
Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
na stronie NGK jest wyszukiwarka do każdego modelu, a potem szukasz na necie który sklep ma najtaniej i zamawiasz :D
tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano
Jesli nie masz gazu to bierz jakie Ci sie tylko zazyczy, jesli zas masz gaz kup swiece jednoelektrodowe...

Zapomnialem dodac bez LPG!!! :nienie:

Tak sie zastanawiam i chyba wlasnie na NGK padnie moj wybor.... :cool2:

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
do Maverick 13...ja kupilem DENSO IRYDIUM POWER....perfect :cool2: ...co do zakupu to akurat jestem w Szkocji i tu je kupilem...w Polsce na necie kupisz bez problemow....pozdr....
Opublikowano
hej... mówisz ze są bardzo dobre? No ja własnie wiele dobrego o ich słyszalem min słyszałem ze są uzywane w F1. A jak z dynamiką auta - czujesz jakas roznice?
Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
No wlanie teamy F1 zaczely sie w nie zaopatrywac - oprocz bodajze BMW - ktora uzywa NGK...czuc roznice - autko jak nowo narodzone - mialem problemy z szarpaniem na jedynce - znikly + czuc lepszego powera...nie wiem jakie sa wypuszczane na polski rynek....poniewaz tutaj sa dwa rodzaje Long Life no i sportowe Power...ale produkt pierwsza klasa - zreszta jest mnostwo opini ze producenci swiec powinni uczyc sie od Denso...tylko ta cena - ja zaplacilem 80 funciakow za komplet...pozdrawiam
Opublikowano

http://moto.allegro.pl/search.php?string=denso&category=4141&country=1&category=18833

Tu jest trochę tych świeć. Ceny nie sa rewelacujne to znaczy nie wą duze i pewnie jakość do tyłka. Jakosć tych tanichale jeżeli by się dobrze przyjżec tym droższym to są newet nie głupie. Są tem takie za ok60 zł i nawet nie głupie. I ja sie chyba zdecyduję na tą firme.