Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może ktoś wie dlaczego zamknięto forum bmw7.pl??

z góry przepraszam moderatorów tej strony gdyby to pytanie mogło ich urazic :) pozdrowienia

Opublikowano
a są przeniesione tamte wszystkie posty? bylo tam wiele cennych informacji..

forum zmieniło adres a wszystkie informacje pozostały w niezmienionej formie

:twisted:

Opublikowano

aktualne oficialne forum BMW7 jest pod adresem

www.7er.pl lub niemiecka grupa www.7er.com

W każdej chwili mogę włączyć forum www.bmw7.pl

Bo ono nadal istnieje.

Problem polega na tym , że zgodnie z informacją właściciela bmw7.pl wszystkie posty zostały wykasowane (olejusa, evana, sebka, grega, kronosa) a to było ponad 50% wiedzy intelektualnej poprzedniego forum za to wszystko znajduje się pod www.7er.pl > zapraszam < .

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano

SPROSTOWANIE w sprawie BMW 7 Klub Polska !

BMW 7 Klub Polska zmienilo juz jakis czasu temu swoja domene na www.7er.pl.

Jedynie pod tym adresem znajdziecie wszystkich czlonkow tego klubu i wszystkich uzytkownikow tego forum.

Wszystkie do tej pory napisane posty - istnieja dalej w niezmienionej formie.

Tresci zawarte w chwili obecnej - lub w przyszlosci na www.bmw7.pl nie maja nic wspolnego z BMW 7 Klub Polska.

Wlasciciel domeny www.bmw7.pl - posiada kopie bazy danych BMW 7 Klub Polska - i przez krotki czas wykorzystywal ja jako plagiat naszego forum - bez mozliwosci kasowania postow przez starych uzytkownikow.

@DAREX

wlaczaj co chcesz - badz jednak swiadom konsekwencji - jakie bedzie mialo ponowne - nielegalne wykorzystywanie naszych materialow.

Zapraszam na oficjalne forum

www.7er.pl

www.forum.7er.pl

Pozdrawiam

Sebek

Administrator i wspolzalozyciel BMW 7 Klub Polska

SEBEK_E38

http://jungle.ovh.org/bmw_downx.gif

Opublikowano

Spoko, dlatego ja powiedziałem Marcinowi że zamykamy forum i jest zamknięte, bo nie ma sensu trzymać 2 takich samych for.

Sebek, pośpieszyłeś sie za bardzo z usunięciem mojego konta na 7er.pl bo trochę już tam napisałem.