Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:( prosze o pomoc

mam E34 525 24V z 1990r

podczas jazdy autem giną światla mijania :( wczesniej bylo tak ze gasly tylko przy rozgrzewaniu auta np tylko jeden raz na moment i po 5s znow sie zapalaly , teraz nawet na cieplym silniku zdaza sie ze ta sytuacja sie powtaza

czasem pomoze to ze mrugam swiatlami dlugimi, cos sie odwiesi ale tylko czasem

mysle ze to moze przekaznik jest stary bo wszystkie kostki i kable sprawdzalem a nie moze sie dziac to np ze wzgledu na wsztrzasy bo jest tak samo na postoju gdy auto spokojnie stoi

gdzie szukac tego przekaznika :?:

szukalem juz ale niestety nie wiem gdzie moze to byc :cry:

bardzo prosze o pomoc

[BarteqMW: Prośba na przyszłość o wybór numeru serii, którego dotyczy temat. Tym razem zrobiłem to za Ciebie]

Opublikowano
przy lewym kielichu masz bezpieczniki i kostki sorawdz czy nie ma tam przebicia powyjmuj te kostki tylko zapamietaj ich pozycje. moga one zle stykac i dlatego Ci gasna swiatła lub masz jakies zwarcie

Czerwna bo??...bo szybsza xD

http://www.ctr.pl www.kamery.pl

Opublikowano
tak dokładnie. Otwierasz go i wyjmujesz całą płytę drukowaną. Sprawdz czy nie popękane masz luty. Ostatnio robiłem coś takiego u klijęta. Przelutowałem i problem znikł.