Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie Wczoraj do 325td Założyłem intercooler i miałem nadzieje ze bedzie mocniejszy jak tds ale jest agresywny od spodu ale później tak jak by my brakowało mocy co jest takiego w tds a nie ma tego w TD czekam na odp
Opublikowano
Z tego co piszesz rano póki auto jest zimne i w dolot leci chłodne powietrze powinno dysponować większą mocą, a tak nie jest :P
Opublikowano
zdaje mi sie ze trzeba wszystko na nowo postroić ze sobą np. dawkę i nie a oko a na kompie. a co do przyrostu to nie chce mi sie wierzyć ze tylko kolektorem te 28 wyciąga bo moze cos w sofcie dodatkowa różnica
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Ale to wystarczy tylko zmienic kompa i po sprawie ???? a nie można podłączyć go pod kompa i poustawiać mu dawki paliwa i powietrza :D:D
Opublikowano
wymieniajac komputer - wstaw taki co obslugiwal taki sam ostprzet. w tds'ach byly 2 rodzaqje pomp wtryskowych, niektore silniki mialy tez przeplywomierze.
Opublikowano
Juz sie dowiedziałem musze zmienić soft w kompie z ustawionymi parametrami pad intercooler i przy okazji Chip-a wstawie zobaczymy jaki bedzie tego efekt