Skocz do zawartości

Czyszczenie felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Może zna ktoś z was jakiś dobry środek do czyszczenia felg aluminiowych?Przednie felgi juz nie moge doczyśćić gąbką tak jak tylne(kawałki smoły itp.)kupiłem niby jakiś spryskiwacz ale kiepski więc może ma ktoś coś sprawdzonego?
Opublikowano
A benzyna ekstrakcyjna??? nie daje rady i później pasa tempo i sie blyszczy że hej:)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
polecam Ci produkt Autoland Atack do felg. dobrze działa a najlepiej jak spryskasz- zostawisz na chwile i pomozesz mu gąbka taka twardsza.
Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
Polecam produkt firmy Tenzin do części aluminiowych, ja czyszcze felgi pendzelkiem do malowania :8) i troche szamponu do auta, i felgi sie pięknie błyszczą :lol:
Opublikowano
a ja wzielem cif mleczko takie do czyszczenia bo nic innego nie mialem i tym przeleialem, brudy syfy i te mocniejsze pieknie zeszly, w zakamarkach,polalem poczekalem i dopiero czyscielem, Pieknie sie blyszczaly po tym i kolorek zrobil sie jasniejszy, ale nie w sensie wyblakly :roll2:
B M W
Opublikowano
ja osobiscie uzywam srodka o nazwie CAR BALSAM i naprawde mozna nim usunac resztki smoly zabarwienie po srodkach chemicznych itp polecam