Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ciekawe czy pokazą go w uwaga pirat :lol:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

bez sensu, kaczyński prowadził? nie, jak zwykle interia lansuje swoje pseudo sensacje.

Poza tym, zdaje się że osoby chronione przez BOR poruszające się pojazdami wyposażonymi w sygnalizację dźwiękową i świetlną nie muszą się stosować do przepisów dot. zakazów, nakazów itd.

Tak samo jak karetka czy radiowóz.

Opublikowano
Z uprzywilejowania w ruchu można korzystać wyłącznie w przypadku zagrożenia życia lub zdrowia, zagrożenia mienia dużej wartości lub z ważnych powodów Państwowych - nie cytuję ale jakos tak to było.
Opublikowano
ot polska rzeczywistosc.politycy sa ponad prawem.a juz szczegolnie kaczynscy.on w tym przypadku jest kryty.nawet nie ma prawa jazdy.(jak mozna nie miec prawa jazdy????)
Opublikowano
ot polska rzeczywistosc.politycy sa ponad prawem.a juz szczegolnie kaczynscy.on w tym przypadku jest kryty.nawet nie ma prawa jazdy.(jak mozna nie miec prawa jazdy????)

tak samo jak mozna nie miec konta w banku :) bal sie ze ktos mu przeleje lapowke to nie zakladal konta i kase trzymal u mamy ... jesli ktos bedzie chcila mu dac w lape na podpuche to i na mamy konto przeleje :duh:

Opublikowano

tak samo jak mozna nie miec konta w banku :) bal sie ze ktos mu przeleje lapowke to nie zakladal konta i kase trzymal u mamy ... jesli ktos bedzie chcila mu dac w lape na podpuche to i na mamy konto przeleje :duh:

Jakbyś walczył z np. mafią paliwową, w którą jest zamieszany nie wiem wschodni wywiad a nasi biznesmani spotykają się ze szpiegami to zapewniam, że też byś konta nie miał :roll: Ludzie czy to takie trudne - myśleć? Gapicie się w TV i nie wiecie o co kaman?

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

Ludzie czy to takie trudne - myśleć? Gapicie się w TV i nie wiecie o co kaman?

kaczynscy zawsze z kims walcza taka juz ich natura ze w kazdym widza wroga.nawet jak nie byli u wladzy to co tez z mafia paliwowa walczyli?

wytlumacz co masz na mysli bo jakos nie kumam co ma wspolnego posiadanie konta osobistego tzw ROR z mafia?

Opublikowano

Widzę, że się temat polityczny zrobił :) ale to czy ktoś ma konto czy też nie to jego prywatna sprawa i nie musi się z tego tłumaczyć - nawet jeśli jest premierem - tak samo sprawa wygląda z prawem jazdy - i nie ma co robić z tego sensacji. Nie posiadanie konta czy prawa jazdy jest jak najbardziej legalne w naszym kraju - w przeciwieństwie do posiadania tajnych kont w Szwajcarii czy Lichtensteinie w celu wyprowadzania lewej kasy. A to że autem jechał Kaczyński to co z tego? Prowadził zupełnie ktoś inny - oficer BOR i tyle. Już chyba nie pamiętacie jak Siwiec jechał 200 BMW nomen omen i nie zatrzymał sie do kontroli.

Poprostu nie ma co robić z sensacji tam gdzie ich nie ma.

Niemniej kolesiom z BOR-u też powinien ktoś uświadomić, że nieśmiertelni nie są - mimo jazdy siódemkami i kogutów na dachu - bo niedawno dwóch sie zabiło.

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano

Ludzie czy to takie trudne - myśleć? Gapicie się w TV i nie wiecie o co kaman?

kaczynscy zawsze z kims walcza taka juz ich natura ze w kazdym widza wroga.nawet jak nie byli u wladzy to co tez z mafia paliwowa walczyli?

wytlumacz co masz na mysli bo jakos nie kumam co ma wspolnego posiadanie konta osobistego tzw ROR z mafia?

Oczywiście nie mam zamiaru nikogo uświadamiać, jestem bezpartyjny i ryra mnie to - powiem tak - za to teraz znów jest spokój i każdy po cichu robi swoje bo rząd nas kocha :lol: :duh: no i rzeczywiście trzeba się dzielić a nie kłócić :lol: :roll:

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To ja moze zacytuję dwa dowcipy które pasują do omawianego problemu i wątku który pojawił się w dyskusji:

1. Z drogi śledzie, władza jedzie.

2. Na zachodzie dojrzały facet bez żony, prawa jazdy i konta w baku jest zerem.... w Polsce premierem:).

Ot co, Polska własnie.