Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

od jakiegos czasu zauwazylem ze przy skrecie w prawo lub w lewo obroty silnika spadaja i tj faluja,wczoraj zobaczylem ze [ucieka - edited by mod] mi płyn hydrauliczny z tego niby czujnika co zaznaczylem na focie,to jakis czujnik czy co? i to przez to moze byc te falowanie??? mam wspomaganie z nivo...

http://img245.imageshack.us/my.php?image=im0027601aiai9.jpg

Edytowane przez dziku750IL
Opublikowano

Dziku750IL, po pierwsze, prosze Cie o usuniecie wyrazow niecenzuralnych z tytulu tematu i z Twojego posta.

EDIT: poniewaz nie moglem sie od Ciebie tego doczekac, zrobilem to sam.

Po drugie, jezeli obroty nieznacznie spadaja Ci na postoju przy kreceniu kierownica, kiedy samochod jest na biegu jalowym, to IMHO normalne.

A wyciek musisz zlokalizowac i naprawic, inaczej padnie pompa.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
cieknie z tego (chyba czujnika- do konca niewiem co to jest) co jest pokazany na focie,w sklepie motoryzacyjnym niemaja tego i niesprowadza,typ mi poradzil wykrecic to i czyms zaslepić :duh: jak to sie wogule nazywa i skad to wziąść ?
Opublikowano
Witam.Kolego mi pewnego razu wyświetlił się komunikat bremsdruck.Wymieniłem ten właśnie czujnik na akumulatorze ciśnień i jest wporzadku.Ja go zamówiłem w Warszawie na ulicy Narbutta (sklep z częściami do BMW)Dwa dni i miałem w domciu koszt ok 110zeta.POZDRAWIAM.
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
wymieniłem rok temu było ok i znowu cieknie z tego czujnika,ucieka płyn i hamulce sa słabe,co dziwne nic niewyswietla nawet po odlaczeniu kabli ze cos jest nie tak,jaka misje spełnia ten czujnik?czy mozna go zastapic czyms,np sruba ???